Να δείξουν οι παίκτες σοβαρότητα και να φανούν δυνατοί στις προσωπικές μονομαχίες, είπε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Αναστόπουλος αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Διαγόρα, τονίζοντας παράλληλα ότι η κατάκτηση των τριών βαθμών θα φέρει την ομάδα πιο κοντά στον στόχο. Ο τεχνικός του ΟΦΗ σχολίασε και τη νικηφόρα αναμέτρηση με τον Ιωνικό ενώ απάντησε και στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές. 
Για το παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας με τον Ιωνικό
«Το ματς με τον Ιωνικό ήταν πάρα πολύ καλό τόσο από πλευράς βαθμών που είναι και το ζητούμενο αλλά όσο και από το ότι μπορέσαμε και συνδυάσαμε την ουσία με την καλή απόδοση. Αν και μπήκαμε δυνατά στο ματς δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ από ένα ατομικό λάθος αλλά αυτό το τέρμα μπορώ να πω ότι μας ξύπνησε με αποτέλεσμα να κλείσουμε το πρώτο μέρος με 2-1, και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν ακόμη πιο καλοί , είχαμε καλούς συνδυασμούς, καλό πρέσινγκ και ταχύτητα, στοιχεία δηλαδή που πρέπει να τα έχουμε για να παίρνουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε. Επίσης για ακόμη ένα ματς ήταν θετικό το γεγονός ότι και αυτοί που έπαιξαν ως βασικοί και αυτοί που μπήκαν στον αγώνα ως αλλαγή είχαν διάθεση».
Για το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον Διαγόρα
«Όπως και με την Καλλιθέα έτσι και με τον Διαγόρα θα πρέπει να παίξουμε με την ίδια σοβαρότητα και να είμαστε δυνατοί στις προσωπικές μονομαχίες. Ο αντίπαλος μας είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και αυτό φαίνεται και από την βαθμολογική θέση που κατέχει . Παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει και αυτή η ομάδα κάποια προβλήματα όπως των 90% των ομάδων της κατηγορίας παίζει πολύ δυνατά και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο χώρο του κέντρου όπου ο Διαγόρας διαθέτει πολλά ψηλά παιδιά. Εμείς από την πλευρά μας θα παίξουμε το παιχνίδι που μπορούμε και ξέρουμε γιατί στο ποδόσφαιρο κάθε αγωνιστική δίνουμε εξετάσεις. Άλλωστε το πρωτάθλημα τώρα μπαίνει στην τελική του ευθεία και πρέπει και πρέπει να είμαστε καλοί αγωνιστικά και να έχουμε καλή απόδοση, χωρίς να ξεφεύγουμε από την σκέψη μας που είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών σε κάθε παιχνίδι. Παίρνοντας τη νίκη με τον Διαγόρα πλησιάζουμε πιο κοντά στο στόχο μας. Από εκεί και πέρα όμως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και δεν έχει κριθεί τίποτα».
Για τους νεοαποκτηθέντες παίκτες
«Μια ομάδα που παίζει στη Β΄ Εθνική θα πρέπει να βασίζεται σε τουλάχιστον 20 ποδοσφαιριστές. Είτε ένας παίκτης λοιπόν μπει για 10 λεπτά είτε για να παίξει περισσότερο αυτό γίνεται για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό. Με αυτή την φιλοσοφία θα συνεχίσουμε και στα επόμενα 13 παιχνίδια που απομένουν μέχρι και την λήξη του πρωταθλήματος. Για έναν προπονητή το να έχει πολλές λύσεις στα χέρια του είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος το να σκέφτεσαι ποιόν να πρωτοβάλεις στο ματς. Οι νέοι παίκτες θα πρέπει να μπούνε στη λογική ότι όλοι θα χρειαστούνε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Πάντα όμως έχουμε ένα βασικό κορμό σαν ομάδα και κάνουμε προσθαφαιρέσεις στην ενδεκάδα ανάλογα με τον αντίπαλο μας».
Για τους Μπουλούτ – Γεωργίου
«Και οι δύο είναι έμπειροι ποδοσφαιριστές και καταξιωμένοι που τους γνωρίζω πολύ καλά. Ειδικά τον Γεωργίου τον ανέδειξα εγώ μέσα από την Κέρκυρα και η παρουσία του εκεί του έδωσε την ευκαιρία να πάει στον Ατρόμητο και στη συνέχεια στην Ανόρθωση. Είναι δύο παίκτες που θα δώσουν βοήθειες.\” 
Για τον Ρόβα
«Ο Ρόβας συμμετέχει στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα έπαιξε και στο φιλικό με την Χερσόνησο και θα γίνει ακόμη ένα φιλικό την επόμενη εβδομάδα γιατί άλλο η προπόνηση και άλλο ο αγώνας. Σιγά- σιγά και ο Ρόβας θα μπει στη λογική των υπολοίπων . Με τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια που θα κάνουμε θα έχουμε σαφώς καλύτερη εικόνα για τον Ρόβα το επόμενο διάστημα. Όσα περισσότερα όπλα έχουμε τόσο καλύτερα για εμάς». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook