Το νέο μεγάλο πρόβλημα για τον Νίκο Καραγεωργίου εν όψει του καθοριστικού αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο Παγκρήτιο Στάδιο ακούει στο όνομα του Μάριο Μπούντιμιρ.

Ο Κροάτης επιθετικός δεν κατάφερε ούτε στην προπόνηση της Πέμπτης να πάρει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα λόγω του αιματώματος που έχει στο πέλμα και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Κυριακής κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Και αυτό γιατί ο Μπούντιμιρ αν ρισκάρει να πάρει μέρος στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ελοχεύει ο κίνδυνος να πάθει υποτροπή στον τραυματισμό του και να λείψει για μεγαλύτερο διάστημα από αυτό που αρχικά έχει υπολογίσει το ιατρικό τιμ της κρητικής ομάδας. Με λίγα λόγια ο Κροάτης επιθετικός μπορεί να αγωνιστεί στο ματς της Κυριακής μόνο με ένεση και όλα δείχνουν ότι ο Καραγεωργίου δύσκολα θα ρισκάρει την συμμετοχή του τουλάχιστον από το ξεκίνημα του αγώνα.

Στη σημερινή προπόνηση δεν πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα και ο Σίλβα Τζούνιορ που προπονήθηκε μόνος του αλλά θέμα μη συμμετοχής του στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης δεν φαίνεται να τίθεται και ο Βραζιλιάνος μέσος αναμένεται στην προπόνηση της Παρασκευής που θα γίνει στις 4 το μεσημέρι να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα.

Τραυματίας είναι και ο Ευαγγέλου που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς όμως ο νεαρός επιθετικός ούτως η άλλως δεν είναι στα βασικά πλάνα του Νίκου Καραγεωργίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook