Στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» τέθηκε την Πέμπτη ο Μπόλζινταρ Μποντόρ.

Ο Ούγγρος μέσος του ΟΦΗ που ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο στην προπόνηση της Τετάρτης , επέστρεψε στην προπόνηση της Πέμπτης στο κανονικό πρόγραμμα και φώναξε παρών για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους».

Σε αντίθεση με τον Μποντόρ προέκυψε ένα απρόσμενο πρόβλημα για τον τεχνικό του ΟΦΗ στην προπόνηση της Πέμπτης καθώς ο Φώτης Παπουλής αποχώρησε προς το τέλος του κανονικού προγράμματος καθώς ένιωσε ένα τράβηγμα στον δεξί προσαγωγό .

Ο 26χρονος επιθετικός της κρητικής ομάδας θα υποβληθεί την Παρασκευή το πρωί σε μαγνητική εξέταση και αν αυτή δείξει ότι δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας για το ματς με τον Ολυμπιακό. Σε διαφορετική περίπτωση ο Αναστόπουλος δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή του Φώτη Παπουλή τον οποίο ο προπονητής του ΟΦΗ θέλει να τον έχει απόλυτα έτοιμο και για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν στο πρωτάθλημα και την θέση του θα πάρει στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής ο Ισπανός Χόρχε Λόπεθ.

Ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό με προπόνηση που θα γίνει την Παρασκευή το πρωί στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Τραπέζι στους παίκτες από τον Ν. Αναστόπουλο

Στο μεταξύ το καλό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας φαίνεται και από την ενέργεια του προπονητή της ομάδας Νίκου Αναστόπουλου να κάνει την Πέμπτη το βράδυ το τραπέζι στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του στο γνωστό εστιατόριο «Pastarella» στο Τάλως Plaza.

Με αυτό τον τρόπο ο 53χρονος τεχνικός θέλει να φέρει ακόμη πιο κοντά τους παίκτες της ομάδας και να διατηρήσει το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον ΟΦΗ και έχει βοηθήσει τα μέγιστα και στην πολύ καλή παρουσία που έχει το κρητικό συγκρότημα στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook