Τον πρώτο αγώνα της ιστορίας του στη Football League δίνει την Κυριακή (30/10) ο Πλατανιάς στην Πάτρα με αντίπαλο την Παναχαϊκή, την ομάδα δηλαδή με την οποία είχε αγωνιστεί και στο τελευταίο του παιχνίδι πέρσι στη Football League 2.

Η αποστολή της χανιώτικης ομάδας αναχωρεί το βράδυ της Παρασκευής ακτοπλοϊκώς με την ANEK LINES και αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Τίμος Καβακάς, στην επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία έχει επιλέξει τους:

Λαζαρίδη, Παπαδόπουλο, Τζανή, Ραπτάκη, Θεοδωρέλλη, Κουρτεσιώτη, Παληγεώργο, Πουλάκη, Μανουσάκη, Πότσι, Τσεσμελή, Μαρτσάκη, Τσοντάκη, Μιρτσέτα, Ναζλίδη, Γκονζάλες, Μαραγκουδάκη, Δρακάκη, Δράμι.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Παπαζούδης, ο Σκούρτης, που παρουσιάστηκε πρόβλημα με το δελτίο του και αναμένεται από τον Ιανουάριο να αγωνιστεί, αλλά και οι Μπινιχάκης, Μπελεβέτης, Τσικνίδης και Γκολέμης.

Η προετοιμασία του Πλατανιά για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής με την προπόνηση στο γήπεδο του Μάλεμε.

Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 15.00 με διαιτητή τον Κατσικογιάννη από το σύνδεσμο Ηπείρου και βοηθούς τον Καράλη (Ηπείρου) και τον Χαρίση (Γρεβενών), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Αποστολόπουλος (Ηλείας).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook