\”Οι προοπτικές της κοινωνίας μας μετά του Κούρεμα του Χρέους\” είναι το αντικείμενο συζήτησης που διοργανώνουν οι Πολίτες κατά του Χρέους τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και ώρα 8μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.

Ομιλήτης στην εκδήλωση θα είναι Σπύρος Λαπατσιώρας, Λέκτορας του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης

Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωση τους οι Πολίτες κατά του Χρέους, και με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου επισημαίνουν μεταξύ άλλων \” ο λαός σε ολόκληρη την Ελλάδα είπε ξανά ΟΧΙ\”, 71 χρόνια μετά, στην κατοχή που μας έχουν επιβάλλει. Ηράκλειο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Ρέθυμνο, Χανιά, Πάτρα, Άρτα, Ναύπλιο, Ξυλόκαστρο, Καρδίτσα, Λαμία, Καβάλα, είναι μόνο μερικές από τις πόλεις όπου χιλιάδες πολίτες διαδήλωσαν, είπαν περήφανα \”ΟΧΙ\”, διώχνοντας τους \”επισήμους\” εκπροσώπους της τρόικας. Κανέναν δεν έπεισαν τα διαγγέλματα του Γ. Α. Παπανδρέου και των υπολοίπων \”σωτήρων\” για την επιτυχία της συμφωνίας και την αποτελεσματικότητα του \”κουρέματος\”.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook