Ο Johnny Depp βρίσκεται αναμφισβήτητα στην κορυφή της λίστας των πιο επιτυχημένων ηθοποιών του Ηοllywood. Αφήνοντας πίσω τους τα «χαζά» χρόνια, όπως τα αποκαλεί ο ίδιος, όπου συνεχώς εμπλεκόταν σε δημόσιους καυγάδες καθώς και τις αποτυχημένες του σχέσεις με τη Winona Ryder, τη Jennifer Grey και την Kate Moss, έχει εξελιχθεί στην ηλικία των 48 ετών σε έναν οικογενειάρχη αφοσιωμένο στη σύζυγο του Vanessa Paradis και τα δύο τους παιδιά.

Ίσως αυτό οφείλεται κατά κάποιο τρόπο και στο ότι ως παιδί δεν γνώρισε την οικογενειακή ηρεμία. Όπως δηλώνει ο ίδιος σε συνέντευξη του: «Θυμάμαι τους γονείς μου να τσακώνονται και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν “Σας παρακαλώ, αυτό είναι μαρτύριο. Απλώς χωρίστε”. Έμειναν μαζί μέχρι να γίνω 15 χρόνων κι όταν τελικά πήραν διαζύγιο σκέφτηκα ότι αυτό ήταν το σωστό. Η μητέρα μου αρρώστησε όταν έφυγε ο μπαμπάς μου κι έτσι όλη μου η προσοχή στράφηκε στο να διασφαλίσω ότι ήταν καλά».

\"http://www.magxone.com/uploads/2009/11/Vanessa-Paradis-Marie-Claire-France-2.jpg\"Όσο για τη σύζυγο του Vanessa Paradis, την ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά: «Φορούσε ένα φόρεμα με την πλάτη έξω και μου έκανε εντύπωση η πλάτη της και ο λαιμός της…. όταν γύρισε και είδα τα μάτια της τότε…μπουμ! Ήταν σαν να έγινε μια έκρηξη. Η εργένικη ζωή μου είχε τελειώσει. Δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς αλλά όταν την είχα πρωτοδεί αναρωτήθηκα “τι μου συμβαίνει”»;

Έκτοτε, η Vanessa Paradis είναι το αγαπημένο «κορίτσι του Johhny Depp και η μητέρα των δύο τους παιδιών, της Lily-Rose ηλικίας 12 ετών και του Jack που είναι εννιά.

Ο Johhny Depp μοιράζει σήμερα τη ζωή του ανάμεσα στα σπίτια που έχει στο Λος Άντζελες, τα δύο σπίτια που διατηρεί στη Γαλλία, ένα σκάφος και ένα ιδιωτικό νησί στην Καραϊβική.

\"http://img2.timeinc.net/people/i/2006/gallery/jdepp/johnny_depp7.jpg\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook