Κατάληψη στο Δημαρχείο Ηρακλείου θα πραγματοποιήσουν αύριο τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων Κοινωνικής Φροντίδας Ευπαθών Ομάδων. Εφόσον επιτευχθεί το ζητούμενο, που είναι η συνάντηση με τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης κ. Γιάννη Κουράκη, την επόμενη ημέρα, δηλαδή μεθαύριο Τετάρτη, θα κάνουν κατάληψη στην Α\’ ΔΟΥ Ηρακλείου.

Τα παραπάνω αποφασίστηκαν στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης του Συλλόγου, όπου οι εργαζόμενοι δήλωσαν αποφασισμένοι να τα \”παίξουν όλα για όλα\”. Οι εργαζόμενοι στα προγράμματα \”Βοήθεια στο Σπίτι\” και στα Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων αγωνιούν για το εργασιακό τους μέλλον και σκοπεύουν να παλέψουν γι\’ αυτό.

Το πρόγραμμα \”Βοήθεια στο Σπίτι\” τερματίζεται στο τέλος του τρέχοντος έτους, αφήνοντας εκατοντάδες μοναχικούς, ανήμπορους ηλικιωμένους και ΑμεΑ χωρίς φροντίδα.

Αβέβαιο είναι το μέλλον και των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, που έχουν πάρει παράταση λειτουργίας μέχρι το Δεκέμβριο του 2012, αλλά δεν έχει εξασφαλιστεί η αναγκαία χρηματοδότηση…

(neakriti.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook