Η Ευγενία Μανωλίδου, όπως διαβάσαμε στην Real life, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της και τον χρόνο της τον αφιερώνει πλέον στην πενταμελή οικογένειά της και τη μουσική. Η γνωστή μαέστρος και παρουσιάστρια επιπλέον, παρακολουθεί συναυλίες και πολιτιστικές εκδηλώσεις, ενώ παράλληλα κάνει και μαθήματα χορού.

Τέλος, αγαπημένη της συνήθεια είναι να μαγειρεύει στον σύζυγό της και βουλευτή του ΛΑ.ΟΣ., Άδωνη Γεωργιάδη, μιας και πήρε πολλές γνώσεις όσο βρισκόταν στο Master Chef. Μάλιστα, από τις σπεσιαλιτέ της, δεν λείπει η ιταλική κουζίνα, αλλά και ο κρασάτος κόκορας, για τον οποίο η Ευγενία υπερηφανεύεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα αρκετά. Eπίσης, κάνει shopping therapy και συναντιέται με φίλες της σε καφετέρια των βορείων προαστίων.

Η Ευγενία όμως, σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, πρόσφατα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από το κανάλι του Νέου Φαλήρου που την εξέπληξε κι ενώ είχε αποφασίσει να μην ασχοληθεί με τα τηλεοπτικά φέτος, άρχισε να ζητά περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από την πρόταση του ΣΚΑΪ.Πιο συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι του καναλιού σκέφτηκαν να της προτείνουν να παρουσιάζει μια εκπομπή infotainment το σαββατοκύριακο. Εκείνη ζήτησε τρεις μέρες για να το σκεφτεί αλλά τελικά απάντησε αρνητικά, διότι θέλει να αφοσιωθεί στην οικογένειά της καθώς και σε κάποιες παραστάσεις που θέλει να κάνει ως μαέστρος.