Δύο Ρεθυμνιώτες 28 και 43 ετών συνελήφθησαν στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μαρουλάς του Δήμου Ρεθύμνου, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, οπλοκατοχή, και κατοχή βεγγαλικών πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, ύστερα από αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, ότι ο 43χρονος κατέχει και διακινεί ναρκωτικές ουσίες, διαπιστώθηκε η αγοροπωλησία ακατέργαστης κάνναβης με τον 28χρονο, ο οποίος κατά την απομάκρυνσή του με Ι.Χ.Ε όχημα ιδιοκτησίας του από το σημείο, ακινητοποιήθηκε από Αστυνομικούς και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε η προπωληθείσα ποσότητα κάνναβης βάρους έντεκα κόμμα επτά (11,7) γραμμαρίων. Επίσης κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε όχημα ιδιοκτησίας του ως μέσο μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών.

Στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο 43χρονος, όπου στην κατοχή του αλλά και σε έρευνες που ακολούθησαν σε δύο οικίες του, με την συνδρομή και Αστυνομικών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

 Εκατό τριάντα τρία κόμμα επτά (133,7) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
 Ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων, και πέντε κροτίδες
 Μία εύχρηστη ζυγαριά ακριβείας
 Μία διόπτρα πολεμικού τυφεκίου
 Δύο (2) εύχρηστα φλόμπερ ένα Κρητικό μαχαίρι και πέντε φυσίγγια διαμετρήματος 9mm
 Τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα
 Μία νάιλον συσκευασία που περιείχε πυρίτιδα βάρους τεσσάρων κόμμα πέντε γραμμαρίων και
 Το χρηματικό ποσό των διακοσίων ενενήντα (290) ευρώ, ποσό προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες (30-10-2011), στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook