Συνάντηση με τον υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Παντελή Τζωρτζάκη είχε στο Δημαρχείο Φαιστού η Δήμαρχος Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη.

Η Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υφυπουργό για τα προβλήματα που αφορούν το Δήμο Φαιστού, ενώ έδωσε έμφαση στα δύο σημαντικά ζητήματα που απασχολούν ιδιαίτερα την Τοπική Κοινωνία, τόσο σε σχέση με τις κρατικές υπηρεσίες (Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία Τυμπακίου, ΙΚΑ…), όσο και αναφορικά με τη λειτουργία του Αθλητικού Σχολείου της Πόμπιας.

Ο υφυπουργός κ. Τζωρτζάκης από την πλευρά του έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα που τέθηκαν, ενώ στο πλαίσιο της πολύωρης συζήτησης που πραγματοποιήθηκε, υπήρξε ενημέρωση ακόμα για την ενεργοποίηση του Δήμου στα συγκεκριμένα ζητήματα, καθώς και για τις δράσεις και τη γενικότερη προσπάθεια ανάπτυξης του Δήμου Φαιστού.

Μετά τη συνάντηση στο Δημαρχείο Φαιστού, υφυπουργός και δήμαρχος μετέβησαν στο Αθλητικό Σχολείο Πόμπιας, όπου είχαν συνάντηση με εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων, εκπαιδευτικών και μαθητών.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, η Δήμαρχος κ. Πετρακογιώργη, τόνισε τη σπουδαιότητα λειτουργίας του ιστορικού αυτού σχολείου και την αναγκαιότητα παραμονής του στην περιοχή. Η Δήμαρχος τόνισε επίσης πως το σχολείο πρέπει να παραμείνει και να λειτουργεί ως Αθλητικό, αφού εξυπηρετεί όλη την περιοχή της Μεσαράς, προάγει το Αθλητικό Ιδεώδες.

Με δεδομένη την δραστηριοποίηση των μαθητών, συνδέεται σε πολλές περιπτώσεις με τον πρωταθλητισμό αλλά και εξαιρετικές επιδόσεις σε επίπεδο μαθησιακό, στοιχεία τα οποία συνάδουν με τη μόρφωση και καλλιέργεια των αυριανών ενεργών πολιτών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook