Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου η επίσκεψη των συνεργατών της SILCIO στις πλήρως καθετοποιημένες εγκαταστάσεις της στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, συνεργάτες από όλη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και να παρακολουθήσουν τις γραμμές παραγωγής πολυκρυσταλλικών φετών Πυριτίου (wafers), Φωτοβολταϊκών κύτταρων (cells) και Φωτοβολταϊκών πλαισίων (modules). Το εμπορικό τμήμα, οι μηχανικοί παραγωγής και το εκπαιδευμένο προσωπικό της SILCIO παρουσίασαν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των Φωτοβολταϊκών πλαισίων της SILCIO και ενημέρωσαν τους συνεργάτες σχετικά με τις δραστηριότητες και τους μελλοντικούς στόχους της εταιρίας.

Τα φωτοβολταϊκά κύτταρα και πλαίσια της SILCIO έχουν καταξιωθεί μέσω των εξαγωγών, κυρίως στην απαιτητική ευρωπαϊκή αγορά. Στην ελληνική αγορά η προώθηση των Φωτοβολταϊκών πλαισίων της SILCIO, γίνεται μέσω του πανελλαδικού δικτύου εμπορικών συνεργατών, με αποτέλεσμα να κατέχει ήδη σημαντικό μερίδιο στην αγορά των Φωτοβολταϊκών έργων σε στέγες και πάρκα. H SILCIO παράγει Φωτοβολταϊκά πλαίσια υψηλής ποιότητας και το δίκτυο συνεργατών της αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εφοδιαστικής της αλυσίδας.

Σχετικά με τη SILCIO

H SILCIO (www.silcio.gr) είναι θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Κοπελούζου και του Ομίλου της Διεθνούς Κατασκευαστικής. Οι δύο όμιλοι δραστηριοποιούνται επιτυχώς σε όλους τους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας από το 1997. Η συνολική επένδυση στον τομέα παραγωγής φωτοβολταϊκών προϊόντων, περιλαμβάνει δύο υπερσύγχρονες και πλήρως καθετοποιημένες βιομηχανικές εγκαταστάσεις στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών για την παραγωγή πολυκρυσταλλικών φετών Πυριτίου ισχύος 40 MWp, φωτοβολταϊκών κυττάρων ισχύος 30MWp, και φωτοβολταϊκών πλαισίων ισχύος 20MWp κατά έτος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook