Ο ποδηλατικός Σύλλογος «ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ» την περασμένη Τετάρτη πραγματοποίησε την τελετή λήξης του πρωταθλήματος μάστερ όπεν δυτικής Κρήτης 2011.

Η τελετή που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις πραγματοποιήθηκε στον Τζιτζιφέ Αποκορώνου που περιλάμβανε το γεύμα τις απονομές ανά κατηγορία και άφθονο κέφι από όλους τους παρευρισκόμενους. Το πρωτάθλημα αυτό που διοργάνωσε ο Τάλως με απόλυτη επιτυχία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και προσελκύοντας κάθε χρόνο όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Χαρακτηριστικό είναι ότι φέτος οι συμμετοχές έφτασαν τις 40 όπου και χωρίστηκαν σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία τους. Η πρώτη κατηγορία ήταν για αθλητές από 30 έως 39 χρονών, η δεύτερη από 40 έως 49 χρονών και η τρίτη από 50 χρονών και άνω. Ανάλογα ήταν και οι απονομές όπου δόθηκαν κύπελλα μετάλλια και διπλώματα καθώς και την αναμνηστική φανέλα στον πρώτο γενικής όπου ήταν ο Πελεκανάκης Χρήστος όπου και συγκέντρωσε 436 βαθμούς. Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν η ναυτιλιακή εταιρία ΑΝΕΚ LINES και το ποδηλατικό κατάστημα Ποδηλατοδρόμιο.

Οι αγώνες διοργανώθηκαν στα Χανιά και στο Ρέθυμνο τόσο στον δημόσιο δρόμο όσο και στο χώμα ήταν 12 στον αριθμό και κάθε αθλητής θα μπορούσε να κρατήσει τα εννέα καλύτερα αποτελέσματα όπου και ανάλογα βαθμολογήθηκε.. Έτσι τα αποτελέσματα ανά κατηγορία είχαν ως εξής:

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 30-39

ΠΕΛΕΚΑΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 436 ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES

ΜΑΡΕΝΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 432 ΟΠΕΝ

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 382 ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ 342 ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES

ΛΙΟΝΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ 309 ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES

ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 264 ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 40-49

ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 388 Α.Ο.ΚΥΔΩΝ

ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 380 ΟΠΕΝ

ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 320 ΟΠΕΝ

ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 307 ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES

ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 305 ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES

ΤΣΟΥΓΚΑΡΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ 251 ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES

Γ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 50 ΚΑΙ ΑΝΩ

ΑΝΕΣΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 388 ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES

ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 360 Ο.Α.ΣΟΥΔΑΣ

ΠΕΤΑΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 157 ΟΠΕΝ

talosteam.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook