Στο συνεχώς ανανεωμένο blog των συντακτών John Aglionby και Orla Ryan των Financial Times από το Λονδίνο αναφέρεται η εσπευσμένη επίσκεψη του Ευάγγελου Βενιζέλου στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τους FT και το ρεπορτάζ τους «η μυστηριώδης ασθένεια του Κυρίου βενιζέλου, του Έλληνα Υπουργού Οικονομικών, είναι πιο περίπλοκη από ότι φαίνεται. Σύμφωνα με τους συνεργάτες του είχε πόνους στο στομάχι λόγω στρές.

Όχι, λένε αυτοί που γνωρίζουν περισσότερα. Προσπαθεί να απομακρυνθεί από την τελευταία μανούβρα του Κύριου Παπανδρέου και την πιθανότητα αυτή να οδηγήσει στην πτώση της κυβέρνησης. Άνθρωπος από το υπουργείο ενημέρωσε το Reuters ότι ο υπουργός δεν γνώριζε τίποτα για το δημοψήφισμα πριν από την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού. Απίθανο λένε πηγές εκ των έσω, εφόσον αυτό το ενδεχόμενο έχει συζητηθεί μέσα στο ΠΑΣΟΚ εδώ και καιρό.

 Μια \”διπλωματική ασθένεια\” είναι απλά ο τρόπος του Κυριου Βενιζέλου να κρατήσει τις αποστάσεις του, μέχρι να αποφασίσει την επόμενη κίνηση του».

Το ρεπορτάζ συνεχίζει αναφέροντας ότι η «λαβή» του Κύριου Παπανδρέου στην εξουσία δεν είναι πλέον και τόσο γερή, σημειώνοντας τις ανεξαρτητοποιήσεις της Κας Αποστολάκη και τις συζήτήσεις για παραιτήσεις.

(protothema.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook