Συνέχεια στο εκτός έδρας «τρίποντο» της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στο Παλαιό Φάληρο θέλει να δώσει ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων την Τετάρτη (2/11) στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο κολυμβητήριο Χανίων.

Παρά το γεγονός ότι η προετοιμασία του χανιώτικου συγκροτήματος έγιναν μετ’ εμποδίων, λόγω προβλημάτων με την 50άρα πισίνα, στόχος είναι η νίκη κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Ο προπονητής του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES, Μάκης Βολτυράκης στις δηλώσεις του στο nox.gr τονίζει: «Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που είναι στα μέτρα μας και ότι μπορούμε να τον κερδίσουμε. Έχουμε δουλέψει αρκετά έτσι ώστε να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται σε αυτό το παιχνίδι. Γενικώς, παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε και αυτή τη στιγμή είμαστε σε ένα αρκετά καλό επίπεδο. Σίγουρα, αντιμετωπίσαμε τις προηγούμενες κάποια προβλήματα με την πισίνα, χάσαμε κάποιες προπονήσεις και παράλληλα τη δυνατότητα να δουλέψουμε πάνω στην τακτική μας αλλά τα παιδιά αναπληρώνουν αυτό το χρόνο κάνοντας εντονότερες προπονήσεις. Η όρεξη που επιδεικνύουν, αναπληρώνει αυτό το κενό, τουλάχιστον μέχρι στιγμής».

Ο τεχνικός ηγέτης του Ν.Ο. Χανίων είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του με την αποστολή για το παιχνίδι να είναι η εξής: Γαλανίδης, Λεβεντάκης, Μπατάκης, Χαριτάκης, Βιζυράκης, Πρωτοπαπαδάκης, Σάμπο, Αυγουστιανάκης, Μπαριωτάκης, Ντούλος, Δερμιτζάκης, Σολανάκης, Φωκάς, Σαρτζετάκης, Μαρκάκης.

Στις 18.00 ξεκινάει ο αγώνας με διαιτητές τους Σταυρόπουλο και Κουρέτα.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook