Μέσα στις επόμενες ημέρες θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου ο Ντιέγκο Ρομάνο προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση για να διορθώσει την μεγάλη ζημιά που υπέστη στο γόνατο στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης όπου έπαθε ρήξη χιαστού και ρήξη μηνίσκου.

Ο Αργεντινός μέσος του Εργοτέλη που θα χάσει όλο το υπόλοιπο της χρονιάς θα εγχειριστεί είτε την Παρασκευή είτε την Δευτέρα καθώς το ιατρικό τιμ του Εργοτέλη περιμένει να ξεπρηστεί πρώτα το γόνατο του για να μπορούν να κάνουν την επέμβαση. Στο Ρομάνο θα τοποθετηθεί φυσικό και όχι τεχνητό μόσχευμα και η επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα αναμένεται σε 5 με 6 μήνες ανάλογα και με την πορεία της αποθεραπείας του.

Ο παίκτης του Εργοτέλη για δεκαπέντε με είκοσι ημέρες θα περπατά με πατερίτσες και σιγά σιγά στον μήνα επάνω θα αρχίσει ασκήσεις για την κίνηση του ποδιού. Δύο μήνες μετά την επέμβαση θα μπορεί να κάνει ασκήσεις σε ποδήλατο και στους τρεις με τέσσερις ανάλογα πάντα την πορεία της αποθεραπείας θα ξεκινήσει τρέξιμο. Σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς θα μπει σε πεντέμισι μήνες, δηλαδή θα είναι απόλυτα έτοιμος για την προετοιμασία της νέας αγωνιστικής χρονιάς…

Αγωνία για Μπούντιμιρ

Η προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό την Κυριακή στο Παγκρήτιο Στάδιο θα ξεκινήσει από την Τετάρτη με διπλή προπόνηση που θα γίνει πρωί και απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου.

Τα προβλήματα και για το ματς κόντρα στους Αγρινιώτες είναι πάρα πολλά καθώς πέρα από τους τιμωρημένους από την διοίκηση Πίρσον , Φραγκουλάκη , Χίμπλιγκερ και τους Ρομάνο και Αθανασίου που είναι τραυματίες άγνωστο παραμένει το αν ο Μάριο Μπούντιμιρ προλάβει την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Ο Κροάτης επιθετικός που δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη Κυριακή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης γιατί έχει ένα αιμάτωμα στο πέλμα θα προσπαθήσει να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Πέμπτης και αν δεν τα καταφέρει τότε δύσκολα θα ρισκάρει ο Καραγεωργίου την συμμετοχή του στο ματς με τον Παναιτωλικό.

15 ευρώ είσοδος με Παναιτωλικό

Στο μεταξύ από την Τρίτη το πρωί έχουν τεθεί σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναιτωλικό όπου έχει οριστεί γενική είσοδος 15 ευρώ για όλες τις θύρες εκτός από την Θύρα 1 . Παράλληλα η είσοδος για τις γυναίκες και τα παιδιά μέχρι 15 ετών θα είναι δωρεάν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook