Τα πρωινά δουλεύει σε συνεργείο ελαιοχρωματισμού ενώ το βράδυ πηγαίνει σχολείο.

Ο λόγος, για το μαθητή που δίχασε με την χειρονομία του την εκπαιδευτική κοινότητα της Λάρισας.

Το όνομά του είναι Αχιλλέας. Ο παραστάτης του 3ου ΕΠΑΛ Λάρισας, που επέλεξε να «χαιρετίσει» με τον δικό του τρόπο, τους επισήμους στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας.
Μάλιστα, η οικογένειά του είναι από τις πλέον πολυπληθείς στη Βερδικούσα της Ελασσόνας, μιας και έχει 16 παιδιά. Ο μαθητής της Α\’ Λυκείου πηγαίνει σε νυχτερινό σχολείο, καθώς τα πρωινά εργάζεται με άλλα τρία αδέρφια του στο συνεργείο ελαιοχρωματισμού που διατηρούν.

Η περιφερειακή διευθύντρια επισημαίνει ότι για το ζήτημα της τιμωρίας πρέπει να επιληφθεί το σχολείο. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες από τον τοπικό Τύπο, τόσο η τοπική ΕΛΜΕ όσο και ο δήμαρχος της πόλης, εκτιμούν ότι ο μαθητής πρέπει να προστατευτεί και να μην χάσει τα μαθήματα του λόγω της ακραίας του διαμαρτυρίας.

Στο πλευρό του μαθητή στέκεται και ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Λάρισας. Ο κ. Καριτσάκης, κάνει λόγο για ένα εξαίρετο παιδί και επισημαίνει ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια από τους καθηγητές όταν το θέμα συζητηθεί στο συμβούλιο του σχολείου, για να μην τιμωρηθεί ο μαθητής.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook