\”Επικίνδυνη η κυβέρνηση. Πρέπει να φύγει το γρηγορότερο, για να σταματήσουν οι τυχοδιωκτισμοί στην πλάτη της Ελλάδας\”, τόνισε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

\”Επιτέλους, τι στόχο έχετε κύριε Παπανδρέου, να διαλύσετε την Ελλάδα;\”, διερωτήθηκε, προσθέτοντας ότι \”τον πρωθυπουργό τον έχουν προσπεράσει τα γεγονότα\”, αφού ακόμα και βουλευτές του κόμματός του ζητούν να φύγει, ενώ εκείνος αρνείται.

\”Η προηγούμενη δανειακή σύμβαση το Μάιο του 2010 δεν ψηφίστηκε από τη Βουλή. Το ίδιο συνέβη και όταν αργότερα, άλλαξαν τα μέτρα πολιτικής και προστέθηκαν νέα. Η χώρα πρέπει να προχωρήσει σε αλλαγή πολιτικής, ώστε να βγει από την κρίση και να βγει από την κρίση\”, υπογράμμισε.

\”Η κυβέρνηση εκβιάζει το λαό όμως με το δημοψήφισμα\”, σημείωσε, εκτιμώντας πως με αυτόν τον τρόπο, κινδυνεύει οι πολίτες να καταψηφίσουν και την κυβερνητική πολιτική και το περιεχόμενο της Σύμβασης της 28ης Οκτωβρίου, με αποτέλεσμα την έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη.

\”Η δανειακή σύμβαση δεν τέθηκε ποτέ για έγκριση. Τα μέτρα που τη συνοδεύουν απορρίπτουμε. Όμως ο κ. Παπανδρέου ταυτίζει τα δύο αυτά μαζί, εκβιάζοντας τον ελληνικό λαό\”, τόνισε.

\”Ποιο είναι το ερώτημα που θα θέσουν στο δημοψήφισμα; Αν οι Έλληνες εγκρίνουν μία σύμβαση που δε γνωρίζουν; Αν οι Έλληνες εγκρίνουν την πολιτική που έχει αποτύχει πλήρως; Αν θέλουν να παραμείνουν στο ευρώ; Κι αν θέλουν να παραμείνουν με αλλαγές όμως, τι θα ψηφίσουν ακριβώς;\”, πρόσθεσε, κάνοντας και πάλι λόγο για εκβιασμό εκ μέρους της κυβέρνησης.

\”Όταν θέτεις πολλαπλά διλήμματα, κάνεις εκβιασμό, όταν εκβιάζεις δεν καλείς το λαό να εκφραστεί\”, σημείωσε.

\”Εκλογές για να πάμε από το χάος του Παπανδρέου στη δημοκρατική σταθερότητα\”

\”Για άλλα εκλέχθηκε και άλλα μας φέρνει\”, είπε ακόμη, σημειώνοντας πως στόχος του πρωθυπουργού είναι \”να μη γίνουν εκλογές\”.

\”Τόσο εμπιστεύεται τους πολίτες ο κ. Παπανδρέου\”, είπε χαρακτηριστικά.

Όπως τόνισε εν συνεχεία, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο news247.gr, έχει ανατραπεί η παραδοσιακή πολιτική, που θέλει τους πολίτες να αντιδρούν μόνο κάθε τέσσερα χρόνια, με τους πολίτες να εκφράζουν πλέον την αντίρρησή τους στην, όπως είπε, \”ταπείνωση διαρκείας\”.

\”Υπάρχει μία παράταξη, η δική μας παράταξη, που νιώθει τον πόνο του κόσμου και τα αίτια του πόνου. Υπάρχει μία παράταξη που μπορεί να προσφέρει νέο δρόμο, που μπορεί να φέρει την αλλαγή της πολιτικής και χρειάζεται τη στήριξη όλων των Ελλήνων\”, τόνισε.

\”Δε δίνω καμία υπόσχεση που δεν μπορώ να τηρήσω. Και θα το ξαναπώ, ότι δεσμεύομαι για τους χαμηλοσυνταξιούχους και τους πολύτεκνους\”. \”Εκλογές, για να πάμε από το χάος του Γ. Παπανδρέου στη δημοκρατική σταθερότητα\”.












Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook