Ακόμη και αν ο πρωθυπουργός πάρει ψήφο εμπιστοσύνης την Παρασκευή, είναι βέβαιο ότι δεν θα την πάρει από τον ελληνικό λαό, τόνισε από το Ηράκλειο ο πρόεδρος του Πανελληνίου Αρματος Πολιτών Γιάννης Δημαράς.

Εκφράζοντας την αγωνία του για το που οδηγείται η χώρα από την κυβέρνηση, ο κ. Δημαράς παρατήρησε πως η κατάσταση έχει πλέον ξεπεράσει «την εμμονή του κ. Παπανδρέου και της παρέας του να γαντζώνονται στην εξουσία». Η κυβέρνηση, πρόσθεσε, είτε δεν παίρνει το μήνυμα των συμπολιτών μας, είτε είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία και χαρακτήρισε αποτυχημένο τον Πρωθυπουργό, με ανακολουθία δηλώσεων και προγραμμάτων σε σχέση με τις πράξεις του.

Για μία ακόμη φορά ζήτησε εκλογές ως τη μόνη ενδεδειγμένη λύση στο πολιτικό αδιέξοδο, ενώ για το επίμαχο θέμα του δημοψηφίσματος εκτίμησε πως δεν θα προλάβει να διεξαχθεί.

Όπως είπε, το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών είναι πανέτοιμο να κατέβει αυτόνομο σε μια εκλογική αναμέτρηση, έστω και αν αργότερα προκύψει, ενδεχομένως, συμφωνία για συμμαχίες και συναινέσεις. Η Ελλάδα πλέον, υποστήριξε ο κ. Δημαράς, μπαίνει στον αστερισμό των κυβερνήσεων συνεργασίας και μπαίνει τέλος στις μονοκομματικές κυβερνήσεις που έβλαψαν τη χώρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook