Την δεύτερη νίκη του πανηγύρισε ο Ναυτικός όμιλος Χανίων στην Α1 κατηγορία υδατοσφαίρισης ανδρών με 9-5 επί του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.
Το συγκρότημα του Μάκη Βολτυράκη έδειξε ότι μόνο… τυχαία δεν είναι η επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια του πόλο, μετατρέποντας σε… περίπατο το παιχνίδι.
Ενδεικτικό της ευκολίας με της οποίας επικράτησε ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES είναι το γεγονός ότι το σκορ είχε φτάσει στο 7-0, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 8-1.
Από το τρίτο οκτάλεπτο και μετά ο Ν.Ο. Χανίων έριξε… στρόφες δοκιμάζοντας κάποια πράγματα, ενώ πήραν χρόνο συμμετοχής και οι νεαροί Σαρτζετάκης και Μαρκάκης.
Ο ΠΑΟΚ με μοναδικό διασωθέντα τον αρχηγό του, Παυλίδη, κατάφερε να \”μαζέψει\” το σκορ και να ηττηθεί τελικά με 9-5.
Από τους γηπεδούχους, που έπιασαν, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, υψηλά στάνταρ απόδοσης, πρώτος σκόρερ ήταν ο Σάμπο με 4 γκολ, στο καλύτερο του παιχνίδι με το σκουφάκι του ΝΟΧ.
Από την άλλη 4 γκολ πέτυχε και ο Παυλίδης.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 5-1, 0-2, 1-2
ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES (Μάκης Βολτυράκης):  Γαλανίδης, Σολανάκης 1, Σάμπο 4, Μπατάκης, Φωκάς, Πρωτοπαπαδάκης, Δερμιτζάκης 1, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης, Βιζυράκης, Αυγουστιανάκης 1, Ντούλος, Λεβεντάκης, Σαρτζετάκης, Μαρκάκης.

ΠΑΟΚ (Γιάννης Παπαγιαννάκης): Παυλίδης 4, Σαρησάββας 1.


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook