Κανονικά λειτουργούν τα ιδιωτικά ιατρεία σήμερα Παρασκευή, παρά το γεγονός ότι το πολυνομοσχέδιο για την υγεία ψηφίστηκε από την Βουλή. Όπως είπε στο Flashnews.gr ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων Μανόλης Αλιφιεράκης,

«εμείς επιμένουμε στις απόψεις μας και στις κινητοποιήσεις μας, γιατί δεν θέλουμε να περάσουν μέτρα ενάντια στην υγεία του κόσμου και των λειτουργών τους. Αν θέλουν να ενοποιήσουν τα ταμεία, να τα ενοποιήσουν στην βάση των ασφαλισμένων του ΟΠΑΔ.  Από ότι γνωρίζω οι νοσοκομειακοί γιατροί και οι γιατροί του ΙΚΑ θα συνεδριάσουν προκειμένου να πάρουν τις αποφάσεις. Ωστόσο, εκείνο που μας κάνει μεγάλη εντύπωση, είναι η στάση του Υπουργού ο οποίος μας συμπεριφέρθηκε απαξιωτικά αφού δεν δέχτηκε να κάνει διάλογο μαζί μας.»  

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, Γρηγόρης Πασπάτης ανέφερε ότι: Στο Ηράκλειο η συμμετοχή των γιατρών στην απεργία την Τρίτη και την Τετάρτη ήταν καθολική. Ωστόσο, την Κυριακή θα συνεδριάση ο Συλλογός μας και την Δευτέρα 14 του μήνα, θα επιστρέψουμε κανονικα στα καθήκοντά μας.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook