Μετά από πολλές διαβουλεύσεις και αναβολές όλα δείχνουν ότι τελικά βρέθηκαν οι ημερομηνίες για να γίνει η κλήρωση των δύο ομίλων της Football League 2 και να οριστεί παράλληλα το πότε θα ξεκινήσει το εν λόγω πρωτάθλημα.

Έπειτα από συζητήσεις που έγιναν, το προεδρείο της Ένωσης της football league και football league 2 αποφάσισε να διεξαχθεί η κλήρωση των δύο ομίλων της τρίτης κατηγορίας την επόμενη Δευτέρα στις 14 Νοεμβρίου και την Κυριακή στις 20 του ίδιου μήνα να γίνει η σέντρα.

Σε ότι έχει να κάνει με τον καταρτισμό των δύο ομίλων είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο η Ζάκυνθος να μετακινηθεί από τον βόρειο όμιλο στον νότιο προκειμένου να υπάρξει μια ισορροπία στον αριθμό των ομάδων του κάθε ομίλου.

Αν επικρατήσει αυτό το σενάριο τότε ο Νότιος όμιλος θα αποτελείται από τις εξής 11 ομάδες : ΑΟΧ, Απόλλων Σμύρνης, Ηλυσιακός, Αστέρας Μαγούλας, Προοδευτική, ΑΟ Γλυφάδας, Ρούβας, Καλαμάτα, ΠΑΟ Ρουφ, Πανηλειακός, Ζάκυνθος.

Όσο για τον βόρειο όμιλο θα έχει 11 ομάδες και αυτός εκτός και αν προστεθεί σε αυτές και ο Αετός Σκύδρας στην περίπτωση που δικαιωθεί από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, όπου έχει προσφύγει μετά τον υποβιβασμό του στη Δ’ Εθνική.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook