Με αρκετά προβλήματα συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του ΟΦΗ για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Οι Μάντζιος, Μποντόρ και Σόουζα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζουν και βάση των εκτιμήσεων του ιατρικού τιμ της ομάδας μόνο ο πρώτος έχει πιθανότητες για να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου.

Ο Μάντζιος από την προπόνηση της Τετάρτης ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο οι οποίες δεν υποχώρησαν την Πέμπτη και για αυτό τον λόγω ο 28χρονος επιθετικός έκανε θεραπεία και τρέξιμο και θα προσπαθήσει στη αυριανή τελευταία προπόνηση που θα γίνει στις 10.30 το πρωί να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα . Αν τα καταφέρει τότε ο Αναστόπουλος θα τον πάρει μαζί του στην αποστολή και ανάλογα πως θα είναι λίγο πριν την έναρξη του αγώνα θα αποφασίσει αν θα τον ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα.

Σε αντίθεση με τον Μάντζιο οι Μποντόρ και Σοόυζα έχουν τεθεί οριστικά νοκ-άουτ για το ματς με τον Πανιώνιο καθώς ο πρώτος έχει τράβηγμα στους προσαγωγούς , ενώ το πρόβλημα του Βραζιλιάνου στόπερ φαίνεται να είναι πιο σοβαρό αφού έχει κάκωση στο γόνατο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων για 2 τουλάχιστον εβδομάδες.

Η προπόνηση της Πέμπτης αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής ενώ έγινε και δίτερμα χωρίς τερματοφύλακες στην αρχή και στη συνέχεια με τερματοφύλακες με περιοριστικούς όρους στο οποίο σκόραραν οι Παπουλής, Σίσιτς και Καμπάνταης, ενώ το τελευταίο μέρος του προγράμματος αφιερώθηκε ιδιαίτερα στις στημένες φάσεις.

Όσο για τους Πίτσο, Μπούρμπο και Χαριτωνίδη συνέχισαν και σήμερα το ατομικό τους πρόγραμμα.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ θα ολοκληρωθεί με ένα χαλάρωμα που θα γίνει την Παρασκευή στις 10.30 το πρωί και στη συνέχεια στις 3.30 μ.μ η αποστολή της κρητικής ομάδας θα πετάξει από το Ηράκλειο για την Αθήνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook