Τρεις αγώνες περιλαμβάνονται στην πρεμιέρα για την ομάδα παίδων του Ν.Ο. Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης, η α' φάση του οποίου θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 12 & 13 Φεβρουαρίου στο κολυμβητήριο Χανίων. Το συγκρότημα του Νίκου Βλαζάκη (υιού του προπονητή της «μεγάλης» ομάδας), ο οποίος υπολογίζει συνολικά σε 17 παίκτες, θα επιδιώξει να σφραγίσει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο κόντρα σε Άγιο Νικόλαο, ΟΦΗ και Ρέθυμνο, τους οποίους θʼ αντιμετωπίσει κατά σειρά.

Αξίζει νʼ αναφερθεί πως η α' φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων είναι χωρισμένη σε 10 συνολικά ομίλους, με τις ομάδες της Κρήτης να συμπεριλαμβάνονται στον 5ο ενώ την πρόκριση για την επόμενη φάση σφραγίζουν οι 2 πρώτες ομάδες.

Η αποστολή του Ν.Ο. Χανίων: Δημήτρης Χατζηιωάννου, Μιχάλης Μαστορακάκης, Αργύρης Κοκονάς, Δημήτρης Σολογάνης, Αντώνης Μπιτσάκης, Νίκος Παπασηφάκης, Αλέξανδρος Μυγιάκης, Μανόλης Χατζηδάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Γιάννης Ηλιάκης, Βαλέριος Χατζηαναστασίου, Θρασύβουλος Ντουμπανάκης, Οδυσσέας Μαραβελάκης, Αντώνης Δασκαλάκης, Γιάννης Σηφοστρατουδάκης, Γιώργος Βατσάκης, Μανόλης Τσιβουράκης

Και το πρόγραμμα:

1η αγωνιστική

Σάββατο (12/2)

11.00: ΟΦΗ-Ρέθυμνο

12.00: Άγιος Νικόλαος-Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES

2η αγωνιστική

Σάββατο (12/2)

18.00: ΟΦΗ-Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES

19.00: Άγιος Νικόλαος-Ρέθυμνο

3η αγωνιστική

Σάββατο (13/2)

10.00: Άγιος Νικόλαος-ΟΦΗ

11.00: Ρέθυμνο-Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES