Την πέμπτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια θα διεκδικήσει την Κυριακή (13/2) ο Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος στο κολυμβητήριο Αμαρουσίου του τοπικού Τρίτωνα. Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι που θα δώσει ο Ν.Ο.Χ. εκτός Κρήτης, φιλοξενούμενος μίας ομάδας που βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας έχοντας μία νίκη λιγότερη.

Όπως τονίζει ο τεχνικός του χανιώτικου συγκροτήματος, Νίκος Βλαζάκης: «Πιστεύω ότι με την ανάλογη σοβαρότητα έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε τη νίκη και να τελειώσουμε έτσι τον αʼ γύρο αυτής της πρώτης φάσης, αήττητοι. Είναι το πρώτο ματς που θα δώσουμε στην Αθήνα επί μίας ομάδας που θεωρώ ότι θα είναι στην τελική φάση και σίγουρα πρόκειται για ένα καλό τεστ για μας».

Η αποστολή του Ν.Ο.Χ. θʼ αναχωρήσει το βράδυ του Σαββάτου με πλοίο της ANEK LINES με τον Νίκο Βλαζάκη να υπολογίζει σε 15 παίκτες. Πρόκειται για τους: Λαγωνικάκη, Λεβεντάκη, Βιζυράκη, Λάππα, Κωνσταντουδάκη, Αυγουστιανάκη, Χαριτάκη, Μπαριωτάκη, Πρωτοπαπαδάκη, Φράγκο, Σολανάκη, Φωκά, Σαρτζετάκη, Μαρκάκη και Μουστεράκη. Συνοδός της αποστολής θα είναι ο γενικός γραμματέας του Ομίλου Γιώργος Τριανταφυλλίδης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Κυριακή (13/2)

15.00: Ποσειδώνας Ιλισίων-Άγιος Νικόλαος

15.30: Τρίτων Αμαρουσίου-Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES (διαιτητές Σπανούδης, Πολυχρονόπουλος)

16.00: Περιστέρι-ΟΦΗ

Και στο Βορρά:

13.00: Αργοστόλι-Ηλυσιακός

14.00: Ηρακλής-Γλυφάδα

14.30: ΟΥΚ Βόλου-Κέρκυρα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook