Απροσδόκητη εξέλιξη παρουσίασε η συγκλονιστική υπόθεση μιας ανήλικης από την Ουγγαρία, που είχε πέσει θύμα κυκλώματος μαστροπών το οποίο εξαρθρώθηκε προ ημερών στην Κάρπαθο. Με απόφαση του ανακριτή, προφυλακίστηκαν δύο γνωστοί γιατροί του νησιού, που κατηγορούνται ότι είχαν σεξουαλική επαφή με την 15χρονη αλλοδαπή!

Πρόκειται για έναν 56χρονο και έναν 51χρονο που υπηρετούν στο Κέντρο Υγείας Καρπάθου και φέρονται να προσέφεραν τις ιατρικές τους υπηρεσίες στο κύκλωμα, «εγκέφαλοι» του οποίου ήταν ένας 25χρονος Αλβανός και δυο συμπατριώτισσες των ανήλικου κοριτσιού ηλικίας 33 και 32 χρόνων.

Η τελευταία αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνισή της κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας της.

Ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής της μια φορά κάθε μήνα στην Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων του Πρωτοδικείου Ρόδου αφέθηκε και μια 16χρονη Ουγγαρέζα που συμμετείχε στο κύκλωμα.

Σήμερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, πρόκειται να απολογηθούν στον ανακριτή και δύο κάτοικοι της Καρπάθου που κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και σωματεμπορία σε βάρος ανήλικης κατ’ επάγγελμα κατά συρροή, κατ\’ εξακολούθηση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook