Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως η αδελφή της Όλγας Φαρμάκη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο πρώην σύντροφος του γνωστού μοντέλου, Αλέξανδρος Αγγλούπας, την πυροβόλησε κατά λάθος στο πόδι και η κοπέλα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.
 
Όλα ξεκίνησαν νωρίς τα ξημερώματα, όταν ο 32χρονος βρισκόταν στο διαμέρισμα του Παλαιού Φαλήρου, όπου διαμένει η Όλγα Φαρμάκη με την αδερφή της Γωγώ. Η νεαρή κοπέλα φαίνεται πως τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι και μεταφέρθηκε από τον ίδιο τον 32χρονο στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται, ενώ στη συνέχεια, ο επιχειρηματίας πήγε στο Α.Τ. Παλαιού Φαλήρου, όπου και παραδόθηκε.
 
\"http://www.prologos.gr/resources/farmakh2.jpg\"Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η Γωγώ Φαρμάκη είναι σε πάρα πολύ κρίσιμη κατάσταση. Έχει τραυματιστεί στο ισχίο και έχει χάσει πολύ αίμα. Η κατάστασή της είναι πολύ σοβαρή, καθώς το αίμα της δεν πήζει και της κάνουν συνεχώς μεταγγίσεις. Λίγο πριν τις 4 το απόγευμα σύμφωνα με πληροφορίες η Γωγώ μπήκε για δεύτερη φορά στο χειρουργείο. Οι γιατροί έχουν αποφασίσει να μην της αφαιρέσουν ακόμη τη σφαίρα γιατί είναι επικίνδυνο, ενώ έσπευσε στο χειρουργείο και ο διοικητής του ΝΙΜΙΤΣ, ο οποίος είναι χειρουργός.

Διάφοροι φίλοι των δύο κοριτσιών που βρίσκονται εκεί, λένε ότι πλέον είναι θέλημα Θεού για το αν θα πάνε καλά τα πράγματα για τη Γωγώ. Η Όλγα ωστόσο, δεν μπορεί να ηρεμήσει και να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η αδελφή της Όλγα Φαρμάκη συγκλονισμένη από το τραγικό γεγονός είπε ότι δεν ξέρει πώς έγινε το κακό, γιατί ήταν στον από κάτω όροφο του σπιτιού, όπου διαμένουν.

Ωστόσο, ο επιχειρηματίας υποστήριξε στην Αστυνομία πως το περιστατικό έγινε κατα λάθος. Την ώρα που κάθονταν στο σπίτι, έβγαλε το όπλο που κατείχε νόμιμα και αυτό εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα η σφαίρα να βρει τη νεαρή κοπέλα στο πόδι.

 

Αυτή τη στιγμή η Αστυνομία έχει ξεκινήσει την έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες, κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

(Tlife)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook