Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως η αδελφή της Όλγας Φαρμάκη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο πρώην σύντροφος του γνωστού μοντέλου, Αλέξανδρος Αγγλούπας, την πυροβόλησε κατά λάθος στο πόδι και η κοπέλα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.
 
Όλα ξεκίνησαν νωρίς τα ξημερώματα, όταν ο 32χρονος βρισκόταν στο διαμέρισμα του Παλαιού Φαλήρου, όπου διαμένει η Όλγα Φαρμάκη με την αδερφή της Γωγώ. Η νεαρή κοπέλα φαίνεται πως τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι και μεταφέρθηκε από τον ίδιο τον 32χρονο στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται, ενώ στη συνέχεια, ο επιχειρηματίας πήγε στο Α.Τ. Παλαιού Φαλήρου, όπου και παραδόθηκε.
 
http://www.prologos.gr/resources/farmakh2.jpgΣύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η Γωγώ Φαρμάκη είναι σε πάρα πολύ κρίσιμη κατάσταση. Έχει τραυματιστεί στο ισχίο και έχει χάσει πολύ αίμα. Η κατάστασή της είναι πολύ σοβαρή, καθώς το αίμα της δεν πήζει και της κάνουν συνεχώς μεταγγίσεις. Λίγο πριν τις 4 το απόγευμα σύμφωνα με πληροφορίες η Γωγώ μπήκε για δεύτερη φορά στο χειρουργείο. Οι γιατροί έχουν αποφασίσει να μην της αφαιρέσουν ακόμη τη σφαίρα γιατί είναι επικίνδυνο, ενώ έσπευσε στο χειρουργείο και ο διοικητής του ΝΙΜΙΤΣ, ο οποίος είναι χειρουργός.

Διάφοροι φίλοι των δύο κοριτσιών που βρίσκονται εκεί, λένε ότι πλέον είναι θέλημα Θεού για το αν θα πάνε καλά τα πράγματα για τη Γωγώ. Η Όλγα ωστόσο, δεν μπορεί να ηρεμήσει και να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η αδελφή της Όλγα Φαρμάκη συγκλονισμένη από το τραγικό γεγονός είπε ότι δεν ξέρει πώς έγινε το κακό, γιατί ήταν στον από κάτω όροφο του σπιτιού, όπου διαμένουν.

Ωστόσο, ο επιχειρηματίας υποστήριξε στην Αστυνομία πως το περιστατικό έγινε κατα λάθος. Την ώρα που κάθονταν στο σπίτι, έβγαλε το όπλο που κατείχε νόμιμα και αυτό εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα η σφαίρα να βρει τη νεαρή κοπέλα στο πόδι.
 
Αυτή τη στιγμή η Αστυνομία έχει ξεκινήσει την έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες, κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

(Tlife)