Την άδεια για τη χρησιμοποίηση του Δημοτικού γηπέδου Μάλεμε στο πρωτάθλημα της Football League πήρε την Παρασκευή ο Πλατανιάς, μετά την επίσκεψη του Λευτέρη Γενεράλη στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Παράλληλα οι ιθύνοντες της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ενημερώνουν τον κόσμο ότι για την μεγαλύτερη διευκόλυνση  του θα πρέπει να προσέλθει αρκετά νωρίερα από την ώρα έναρξης του παιχνιδιού της Κυριακής (6/11) με τον Πανθρακικό (14.00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς:

«Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποίησε την Παρασκευή ο κ. Λευτέρης Γενεράλης, ενέκρινε τη χρησιμοποίηση εκ μέρους της ομάδας μας, του γηπέδου του Μάλεμε, στο οποίο έχουν υπάρξει μεγάλες αλλαγές τις τελευταίες ημέρες. Ο κ. Γενεράλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των έργων τα οποία θα ολοκληρωθούν στην πορεία του χρόνου, μιας και βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή μίας καινούργιας κερκίδας.

Την παρούσα φάση και σε ό,τι αφορά το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ γνωστοποιεί στο φίλαθλο κοινό πως για τη μεγαλύτερη διευκόλυνσή του θα ήταν προτιμότερο να προσέρθει νωρίτερα της προγραμματισμένης έναρξης του αγώνα (14.00), αποφεύγοντας έτσι πιθανή ταλαιπωρία.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ διευκρινίζει ότι χώροι όρθιων ορίζονται αυτοί που βρίσκονται στην ανατολική και τη νότια πλευρά του γηπέδου του Μάλεμε, από τις εισόδους των οποίων, ο φίλαθλος κόσμος θα μπορεί να προμηθεύεται εισιτήρια, η τιμή των οποίων ανέρχεται στα 10 ευρώ. Οι συγκεκριμένοι χώροι μπορούν να φιλοξενήσουν περισσότερα από 700 άτομα. Το ίδιο θα ισχύσει αναλόγως για όσους μπορέσουν να εξασφαλίσουν θέση στην εξέδρα, η χωρητικότητα της οποίας είναι 600 θέσεις ενώ η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί στα 15 ευρώ.

Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ζητά την κατανόηση του κόσμου για το γεγονός ότι η παρούσα εξέδρα δεν καλύπτει εξ ολοκλήρου τις απαιτήσεις, δεσμεύεται όμως πως από το μεθεπόμενο εντός έδρας παιχνίδι θα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή της καινούργιας, μεταλλικής κερκίδας που θα ανεγερθεί στη νότια πλευρά του γηπέδου».

Αρχή στις εμβόλιμες αγωνιστικές την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου

Όσον αφορά το πρόγραμμα του πρωταθλήματος μετά από κλήρωση που έγινε η Λάρισα αντιστοιχεί στην ομάδα Α και ο Πανσερραϊκός στην ομάδα Β.

Οι εμβόλιμες αγωνιστικές, που θα γίνουν Τετάρτη, θα είναι έξι με τον Πλατανιά να φιλοξενεί στην πρώτη από αυτές τον Θρασύβουλο, στις 16/11 για την 4η αγωνιστική

Το συγκρότημα του Τίμου Καβακά θα αντιμετωπίσει ημέρα Τετάρτη την πρώην ομάδα του νεαρού τεχνικού, Λάρισα, και στους δύο γύρους.

Για την 12η αγωνιστική στο “AEL FC Arena” την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και για την 28η την Τετάρτη 11 Απριλίου 2012 στο Μάλεμε.

Αμφίβολος ο Τσεσμελής

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προκύπτει στον Πλατανιά ενόψει του παιχνιδιού με τον Πανθρακικό, αφού από την προπόνηση της Παρασκευής αποχώρησε τραυματίας ο Νίκος Τσεσμελής, που πλέον είναι αμφίβολη η συμμετοχή του την Κυριακή (6/11).

Λευτέρης Αντωνακάκης