Για διακίνηση «σκληρών» και «μαλακών» ναρκωτικών παρακολουθούσαν τρεις υπόπτους που δρούσαν στην περιοχή ευθύνης τους οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, αλλά στην πορεία αποκαλύφθηκε ότι ήταν και αρχαιοκάπηλοι! Στην κατοχή τους κατασχέθηκε ακόμη παράνομος οπλισμός.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν αρχικά, όπως δημοσιεύει το protothema.gr, έναν 47χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20 γραμμάρια κοκαΐνης και 12,7 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης. Ο ύποπτος κατονόμασε ως προμηθευτή του τον 32χρονο συνιδιοκτήτη ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Θεσσαλονίκη, στο οποίο οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα και συνέλαβαν τον ίδιο και τον 48χρονο συνεταίρο του.

Κατά την έρευνα που έγινε, βρέθηκαν μέσα στο μαγαζί 76,8 γραμμάρια κοκαΐνης, 13,1 γραμμάρια κάνναβης, ένα αεροβόλο πιστόλι, μια κυνηγετική καραμπίνα με λαβή πιστολιού, 12 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, μια ζυγαριά ακριβείας και τρία αρχαία νομίσματα. Ακολούθησε έρευνα και στο σπίτι του 32χρονου, όπου κατασχέθηκαν άλλα δυο γραμμάρια κοκαΐνης και 105 αρχαία νομίσματα των οποίων η προέλευση εξετάζεται.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και πώληση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook