Παρά τη νέα καταπληκτική εμφάνιση και τη νίκη επί του Πανιωνίου ο Νίκος Αναστόπουλος παρουσιάστηκε προσγειωμένος μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη τύπου.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του και τόνισε ότι μέσα από τέτοιες εμφανίσεις και αποτελέσματα «γινόμαστε πιο καλοί και πιο δυνατοί σαν ομάδα».

Στην τοποθέτηση του ο Ν. Αναστόπουλος επισήμανε : «Ήταν μια δίκαιη νίκη σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και έγινε ακόμα δυσκολότερο με τα τελευταία προβλήματα που παρουσιάστηκαν με τους Καμπάνταη και Παπουλή, αλλά και με κάποιους άλλους παίκτες.

Σημασία έχει ότι συνεχίσαμε την καλή μας πορεία. Από αγώνα σε αγώνα είμαστε και πιο καλοί και πιο δυνατοί και αυτό που είναι πιο σημαντικό από όλα είναι ότι έχουμε διάθεση.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, τώρα έχουμε τη διακοπή του πρωταθλήματος που έχει και τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά της καθώς θα μας βγάλει εκτός ρυθμού, αλλά από την άλλη οι παίκτες μας που έχουν τραυματισμούς θα μπορέσουν να τους ξεπεράσουν και να είναι και αυτοί έτοιμοι να μας βοηθήσουν και είμαστε εξίσου καλοί και στη συνέχεια.

Το παιχνίδι δεν το φοβήθηκα ούτε στο 1-2, καθώς ήμασταν πολύ καλοί στις αντεπιθέσεις. Αυτή η νίκη δείχνει ότι βαδίζουμε σωστά και γινόμαστε καλύτεροι σε ένα πρωτάθλημα που έχει ακόμα πολύ δρόμο. Τώρα θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας πιο εύκολα, πιο άνετα και πιο ευχάριστα. Θέλουμε να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά και όσο το δυνατόν πιο σύντομα, να κάνουμε μια ομάδα που θα χαίρεται ο κόσμος.

Για τον Πανιώνιο έχω να πω ότι είναι μια πρώτη αγάπη και δεν ξεχνιέται, αγωνιστικά είναι μια ομάδα επικίνδυνη και το έχουν δείξει τα διπλά που έχει κάνει. Ξέραμε που έπρεπε να προσέξουμε, τι να κάνουμε και καταφέραμε να πετύχουμε τη νίκη».

«Δεν είχαμε κουράγιο να αντιδράσουμε»

Από την άλλη πλευρά ο Τάκης Λεμονής ήταν εξαιρετικά στενοχωρημένος, όχι τόσο με την ήττα της ομάδας του, όσο με την αντίδρασή της όταν δεχόταν γκολ, αλλά και γενικά με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του: «Στο παιχνίδι μέχρι το 30ολεπτό δεν μπορώ να πω ότι είχε φτάσει ο αντίπαλός μας στην περιοχή μας, ενώ εμείς είχαμε κάποιες καλές φάσεις. Όταν δεχθήκαμε το γκολ όμως δεν είχαμε το κουράγιο να αντιδράσουμε, δεν έχουμε την ψυχολογία που χρειάζεται σε μια δύσκολη στιγμή. Η ομάδα ίσως δεν έχει τη ψυχική δύναμη και την υπομονή να διασπάσει άμυνες. Δείχνουμε ότι δεν έχουμε ηρεμία και κάποια άλλα πράγματα, αλλά για φάσεις όπως το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε, όλα αυτά δεν είναι αυτά δικαιολογία.
Στο επιθετικό κομμάτι οι απουσίες που είχαμε των Εστογιανόφ και Ριέρα ήταν σημαντικές, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε εκεί όσο σημαντικοί και αν είναι και πρέπει να προχωρήσει η ομάδα. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις μεταξύ της διοίκησης και σε αυτούς και θα δούμε τι θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.
Αυτό που μας προβληματίζει είναι τι θα γίνει με τα προβλήματα της ομάδας. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στη ΓΣ της ομάδας. Το πώς έχει κρατηθεί η ομάδα μέσα από τα προβλήματα είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός. Δεν φαίνεται ότι έχουμε αγωνιστικό πρόβλημα, αλλά περισσότερο πρόβλημα αυτοπεποίθησης».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook