Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιούχτας κατάφερε να πάρει μια άνετη νίκη με 4-1 επί του Πατούχα στις Αρχάνες στο ένα από τα τρία Ηρακλειώτικα ντέρμπι που είχαμε στην πρεμιέρα του 10ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής.

Ο Πατούχας αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και με γκόλ από τα αποδυτήρια από τον Γ. Καστελλιανάκη στο 3΄ πήρε νωρίς το προβάδισμα αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει για πολύ το υπέρ του σκορ καθώς στο 23΄ ο Βιτώρος με σουτ έφερε το ματς στα ίσια.

Το δεύτερο ημίχρονο μετατράπηκε σε έναν επιθετικό μονόλογο για τους Αρχανιώτες που έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Σκουλούδη και Βιτώρο κατάφεραν να κάνουν άνετα το 4-1.

Ο Σκουλούδης στο 50΄ με προβολή έκανε το 2-1, ο Βιτώρος τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 63΄ και ένα λεπτό αργότερα ο Σκουλούδης διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο Μπελιμπασάκης του Γιούχτα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Γιούχτας (Μηνάς Πίτσος): Καλομοίρης, Σταυρακάκης, Ιερωνυμάκης, Σελινιωτάκης, Χαλκιαδάκαης, Γενιτσαρίδης, Γιακουμάκης (68’ Καλομοίρης Χ), Καρβελάς, Βιτώρος (86’ Παπαδάκης), Κασσωτάκης (79’ Μαραγκουδακης), Σκουλούδης

Πατούχας (Λάκης Καργιωτάκης): Καλλικάκης, Μπιτσακάκης, Κουνενάκης, Μπελιμπασάκης, Κάτελας, Νικολάρας (58’ Σούρσος), Καραντινάκης (77’ Τρουλλάκης), Καστελλιανάκης Γ, Ραπτάκης (58’ Λουλ’ακης), Ματθαιάκης, Καστελλιανάκης Α.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook