Στο τέλος τα… χάλασε η γυναικεία ομάδα του Α.Ο. Χανιά στην πρεμιέρα της στη Β’ κατηγορία γυναικών. Τα κορίτσια του Μάνου Βεργανελάκη αν και είχαν ανατρέψει το εις βάρος τους 0-1, τελικά δέχτηκαν την ισοφάριση σε 2-2 από τον Ήφαιστο Περιστερίου.

Στο Ε.Σ. Χανίων αρκετός κόσμος βρέθηκε στην «πρώτη» του ΑΟΧ στην κατηγορία αυτή, αλλά είδαν τις «μπλε» να ισοφαρίζονται στο τέλος από μία ομάδα την οποία είχαν κερδίσει πέρσι στην Γ’ κατηγορία με 7-1 εντός έδρας και 4-1 εκτός!

Στο 30’ η Σταματοπούλου σημείωσε το 0-1, για να ισοφαρίσει στο 35’ η Μανωλίτση και να φέρει… τούμπα το ματς η Γιαννούτσου στο 40’, η οποία είχε και δοκάρι.

Στην επανάληψη η χανιώτικη ομάδα έδειχνε να μένει από δυνάμεις, λόγω και της κούρασης από το φυσικό χόρτο, στο οποίο προπονήθηκε μόλις τρεις φορές την περίοδο προετοιμασίας!

Παρόλα αυτά η Μανωλίτση αλλά κυρίως η Καραμουσαδάκη (χαμένο τετ-α-τετ) θα μπορούσαν να είχαν «τελειώσει» το παιχνίδι.

Έτσι ο Ήφαιστος αφού έμεινε «ζωντανός» στη συνέχεια απείλησε αρκετά την αντίπαλη εστία και έχασε αρκετές ευκαιρίες, ανάμεσα στις οποίες και ένα δοκάρι.

Τελικά η… ζημιά για τα Χανιά έγινε στο 85’ με την Σταματοπούλου να σκοράρει ξανά ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Στο 90’ η Ευγενικού άφησε με δέκα παίκτριες τις φιλοξενούμενες, αφού ανέκοψε την Σαρρή, που έβγαινε μόνη απέναντι από την γκολκίπερ.

Στις καθυστερήσεις η νεαρή παίκτρια του ΑΟΧ είχε απίστευτη ευκαιρία για να σκοράρει αλλά το σουτ της Κασσωτάκη αποκρούστηκε πάνω στην γραμμή από την Καλδαρίδου.

Α.Ο. Χανιά: Γιακουμάκη, Νένκοβα, Κασσωτάκη, Παπαντωνάκη, Μπραουδάκη (30’ Νάνου), Γιαννούτσου, Σαρρή, Μαραγκουδάκη, Μανωλίτση, Καραμουσαδάκη, Στεφανουδάκη (50\’ Στηβανάκη, 75\’ Περουλάκη).

Ήφαιστος Περιστερίου: Μπορμπότη, Πότση, Ευγενικού, Ευσταθίου, Πάκου, Τσώνη, Μανίτα (90’ Κατσικώστα),  Σκάρλου, Σταματοπούλου, Καλδαρίδου, Καραγιαννίδου (65’ Μελισσού).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook