Τον Ιερόθεο Μαζιώτη θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ο Πλατανιάς, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή. Οι Χανιώτες πλησίασαν τον νεαρό ποδοσφαιριστή, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Βύζαντα Μεγάρων και το Σάββατο ο παίκτης αναμένεται να καταφτάσει στα Χανιά για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες στο συμβόλαιό του.

  Ο Ιερόθεος Μαζιώτης είναι 19 ετών και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ. Γεννημένος το 1991, αγωνίζεται ως \”μικρός\”, κατι που θα μπορεί να κάνει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μέχρι πρότινος ήταν βασικός στην ομάδα του Βύζαντα και μάλιστα έχει κληθεί στην Εθνική Νέων, κάτι που έκανε αρκετές ομάδες να στρέψουν το ενδιαφέορον τους στην περίπτωσή του. Λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων πυο αντιμετωπίζει η ομαδα των Μεγάρων, ο παίκτης είναι ελεύθερος και ο Πλατανιάς κινήθηκε γρήγορα γιαν την απόκτησή του, η οποία, εκτός απροόπτου, αναμενεται να ολοκληρωθεί το Σάββατο.

 Ταυτόχρονα, απομακρύνεται πλέον η πιθανότητα μεταγραφής του Νικήτα Τουρνά στους \”ερυθρόλευκους\”, μιας και ο παίκτης δεν κατάφερε να συμφωνήσει στην πρόταση που του κατέθεσε η ομάδα. Το σημείο τριβής ήταν η στρατιωτική θητεία του παίκτη, την οποία δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει και έτσι, ο Πλατανιάς του έκανε πρόταση με μικρότερες οικονομικές απολαβές. Πλέον, μετά την άρνηση που εισέπραξε, ο Πλατανιάς κοιτάζει αλλού για την ενίσχυσή του στον επιθετικό τομέα, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής κατευθύνεται προς τον Αστέρα Μαγούλας, ομάδα Περιφερειακού…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook