Στην Αθήνα βρίσκεται ήδη από το πρωί της Τρίτης η αποστολή του Α.Ο. Χανιά για το παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ με τον ΠΑΟ Ρουφ.

Μάλιστα το πρωί της Τρίτης η ομάδα προπονήθηκε στο γήπεδο της Γλυφάδας, την οποία και ευχαριστεί με ανακοίνωσή του ο ΑΟΧ, για την παραχώρηση των εγκαταστάσεών της.

Ο προπονητής των «μπλε», Γιάννης Πετράκης, έχει μαζί του 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Καλογεράκης, Ευστρατίου, Τζανάκης, Μπακάκης, Μποχώνης, Καμπλιώνης, Κοδονούρης, Τσιμπανάκος, Τάντσης, Σελινιωτάκης, Βουρβαχάκης, Αντωνόπουλος, Ανωγειανάκης, Πλουσής, Βαρουξάκης, Βαν Ντερ Χουφτ, Μπρατσιάνι, Βεστάκης, Αργυρίου.

Στα Χανιά έμειναν ο Φάμπιο, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι τον Ιανουάριο, ο Τσαρτσίδης και οι «μικροί» Στυλιανάκης, Κατάκης, Καλπάκης, Παπαδάκης, Πάντος και Μαρκαντωνάκης.

Αναλυτικά η ενημέρωση από το σάιτ του Α.Ο. Χανιά (aoxania.gr):

«Η αποστολή του Αθλητικού Ομίλου Χανιά για τον αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ, αποτελούμενη από 19 ποδοσφαιριστές και συνολικά 25 μέλη συμπεριλαμβανομένου του τεχνικού team και του μέλους της διοίκησης Γιάννη Ντουντουνάκη, έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά στις 5 και 30 το πρωί με το πλοίο της Anek Lines και κατέλυσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Γλυφάδας.Στις 10 το πρωί έχει προγραμματισθεί προπόνηση στο γήπεδο του ομώνυμου σωματείου το οποίο η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ευχαριστεί θερμά για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του».

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook