Κατατέθηκε γραπτώς την Τρίτη το πρωί στο νομικό εκπρόσωπο των αδερφών Βατσινά η νέα βελτιωμένη πρόταση προς του πρώην μεγαλομετόχους της ομάδας για τα 300.000 ευρώ που τους οφείλονται από την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Το ραντεβού που ήταν προγραμματισμένο για την Τρίτη το πρωί ανάμεσα στους εκπροσώπους της ΠΑΕ ΟΦΗ και τα αδέρφια Βατσινά μπορεί να μην έγινε λόγω φόρτου εργασίας του δεύτερου και έτσι οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΟΦΗ κατέθεσαν γραπτώς στο γραφείο του κ. Πρεβελιανάκη την νέα τους πρόταση προσφέροντας άμεσα 150.000 ευρώ στα αδέρφια Βατσινά και άλλα 150.000 ευρώ στις 30 Ιανουαρίου περιμένοντας ότι η νέα πρόταση τους θα βρει αποδοχή και από την πλευρά των αδερφών Βατσινά ώστε να μην λύσουν οι δύο πλευρές τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες στις 18 Νοεμβρίου όπου έχει οριστεί να γίνει η κύρια δίκη της υποθέσεως.

Στους αδερφούς Βατσινά έχει δοθεί μια διορία μέχρι σήμερα αργά το απόγευμα να δώσουν την απάντηση τους και στην ΠΑΕ ΟΦΗ αισιοδοξούν ότι αυτή την φορά οι πρώην μεγαλομέτοχοι της ομάδας θα πουν το πολυπόθητο ναι και θα μπορέσουν να ξεμπλοκάρουν ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων που είναι δεσμευμένο από τα τηλεοπτικά και τον Ο.Π.Α.Π.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook