Έξαλλος με την συμπεριφορά του Μάριους Σουλεάπ που έχει φέρει τον ΟΦΗ σε πολύ δύσκολη θέση με την κρητική ομάδα να κινδυνεύει άμεσα με αφαίρεση έξι βαθμών από το πρωτάθλημα είναι ο Νίκος Μαχλάς.

Ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ μιλώντας στο «www.sport-fm.gr» για το συγκεκριμένο ζήτημα ξεκαθάρισε ότι παίκτης έχει πληρωθεί μέχρι «κεραίας» και πως ο Σουλεάπ είναι κοινός εκβιαστής καθώς παρότι εξοφλήθηκε ζήτησε άλλες 30.000 ευρώ για να στείλει το σχετικό χαρτί από την μεριά του στην FIFA κάτι που δεν έκανε αφού ο ΟΦΗ και δικαίως δεν του κατέβαλε τα παραπάνω χρήματα που ζήτησε.

«Αυτό που ισχύει είναι ένα. Ο ΟΦΗ έχει πληρώσει τον ποδοσφαιριστή και αυτό φαίνεται από τα αποδεικτικά στοιχεία των Τραπεζών. Πληρώσαμε το ποσό των 10.000 ευρώ στις 14 Οκτωβρίου 2011 και την Δευτέρα 17 του μηνός εξοφλήσαμε τον Σουλεάπ βάζοντας στον λογαριασμό του ακόμα 68.000 ευρώ.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ έστειλε όλες τις αποδείξεις στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έτσι ώστε να είναι καλυμμένη. Ο παίκτης όφειλε να στείλει μέσω του δικηγόρου του ένα έγγραφο πως έχει εξοφληθεί, κάτι που δεν έγινε. Στην τελευταία επικοινωνία που είχαμε λοιπόν μαζί του, ζήτησε επιπλέον 30.000 ευρώ για να το κάνει. Μιλάμε για καθαρό εκβιασμό.

Το θέμα πιστεύω πως μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχει λήξει. Δεν ανησυχώ για τίποτα. Από την στιγμή που ο ΟΦΗ έχει πληρώσει τον παίκτη δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Τα έγγραφα υπάρχουν και στα γραφεία της ρουμάνικης ομοσπονδίας. Τώρα, η ΕΠΟ πρέπει να ετοιμαστεί, να ασκήσει έφεση και να την στείλει στην FIFA. Έχω μιλήσει με ανθρώπους από την Ομοσπονδία και με έχουν διαβεβαιώσει πως μέχρι αύριο το πρωί θα το έχει κάνει.

Τώρα, αν δούμε πως δεν γίνεται κάτι, τότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσφύγουμε στο CAS και επίσης να καταθέσουμε τα αποδεικτικά στοιχεία και στην Σουπερλίγκα.

Σίγουρα η ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών που έχει επιβληθεί δεν στέκει. Όταν έχω τακτοποιήσει όλες τις οφειλές τότε δεν υπάρχει θέμα. Δεν έχω τίποτα να κρύψω και μάλιστα αν χρειαστεί όλα τα αποδεικτικά θα τα δώσω στην δημοσιότητα» ανέφερε ο Νίκος Μαχλάς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook