Μετά το ναυάγιο της συμφωνίας με τον Χρήστο Βασιλείου στις Ασίτες συνεχίζεται η αναζήτηση για τον προπονητή που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Τις τελευταίες ώρες η αναζήτηση για την εξεύρεση νέου τεχνικού έχει ενταθεί και αυτή την στιγμή τρεις φαίνεται να είναι οι υποψήφιοι προπονητές για τον πάγκο της ομάδας των Ασιτών. Ο λόγος για τους Μιχάλη Καλυκάκη, Μανόλη Ντάγκινη και Στέφανο Μεϊμάρογλου.

Η οριστική απόφαση για το ποιος από τους τρεις θα είναι ο προπονητής που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας αναμένεται να ληφθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης.

Μετά από τρεις… προσπάθειες να στεριώσει προπονητής στον πάγκο των Ασιτών, ακούστηκαν και τα τρία επικρατέστερα ονόματα με τα οποία συζητάει τις τελευταίες μέρες η διοίκηση του συλλόγου.

Μετά την ξαφνική αποχώρηση του Χρήστου Βασιλείου, η διοίκηση των “λιονταριών” έχει αρχίσει την αναζήτηση του αντικαταστάτη, με επικρατέστερους τους Μιχάλη Καλυκάκη, Μανόλη Ντάγκινη και Στέφανο Μεϊμάρογλου. Οι πρώτες επαφές έχουν γίνει, ενώ θα είναι ένα απ’ τα θέματα που θα συζητηθούν στο αυριανό διοικητικό συμβούλιο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook