Η είδηση για το ενδεχόμενο ποινής αφαίρεσης έξι βαθμών από τον ΟΦΗ λόγω ληξηπρόθεσμης καταβολής των χρημάτων που οφείλονταν στον Μάριους Σουλεάπ όπως ήταν λογικό επηρέασε και τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που ήταν ανάστατοι από το πρωί με αυτή την άσχημη είδηση .

Ο Νίκος Μαχλάς αντιλαμβανόμενος την κατάσταση και την αγωνία των ποδοσφαιριστών επισκέφθηκε τους ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης και προσπάθησε να τους καθησυχάσει λέγοντας τους ότι «Όλα θα πάνε καλά . Μην ακούτε τίποτα προχωράμε. Αυτά που ακούγονται δεν ευσταθούν».

Από την άλλη ο πρόεδρος του ΟΦΗ πέρα από το θέμα Σουλεάπ δεν θα μπορούσε να μην δώσει συγχαρητήρια και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους για τη νέα νίκη επί του Πανιωνίου και την εξαιρετική πορεία που έχουν διαγράψει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΟΦΗ μοίρασε μπράβο ξεχωριστά σε κάθε παίκτη σε μια ολιγόλεπτη επαφή που είχε μαζί τους και τους ζήτησε να δείξουν τον ίδιο ζήλο και θέληση στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ένα μήνα εκτός ο Πίτσος

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση την Τρίτη το απόγευμα μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Νίκος Αναστόπουλος . Οι προπόνηση πάντως έγινε με αρκετές απουσίες αφού σε αυτή δεν συμμετείχαν αρκετοί ποδοσφαιριστές που είχαν πάρει μια μέρα έξτρα άδεια από τον προπονητή τους . Αυτοί ήταν οι Ζόρντι και Χόρχε Λόπεθ , ο Παπουλής, ο Καμπάνταης, ο Σίσιτς, ο Μπουλούτ, ο Μάντζιος και ο Γεωργίου.

Όσο για τους υπόλοιπους όσοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών έπαιξαν δίτερμα χωρίς τερματοφύλακες , ενώ οι τρεις τερματοφύλακες της ομάδας έκαναν ατομική προπόνηση με τον Κώστα Χανιωτάκη.

Όσο για τους Μπούρμπο, Βάντο, Σόουζα, Μονιάκη και Χαριτωνίδη ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα για την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης .

Στο μέτωπο των τραυματιών τώρα τα νέα δεν είναι καλά για τον Μηνά Πίτσο καθώς ο έμπειρος αριστερός μπακ θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα λόγω του προβλήματος που έχει στο πέλμα. «Δυστυχώς το πρόβλημα μου είναι πάνω στο κόκαλο στη φτέρνα. Σύμφωνα με τους γιατρούς θα πρέπει να μείνω 3-4 εβδομάδες με πλήρη ξεκούραση για να ξεπερασθεί το πρόβλημα που έχω. Υπάρχει το ενδεχόμενο της χειρουργικής επέμβασης, όμως είναι μια πιο χρονοβόρα διαδικασία και δεν θα την ακολουθήσω. Εύχομαι και πιστεύω στο χρόνο που προτείνουν οι γιατροί να ξεπεράσω το πρόβλημα και να τεθώ ξανά στη διάθεση της ομάδας μου» δήλωσε ο Μ. Πίτσος στο επίσημο σαϊτ της ομάδας.

Όσο για τους Μονιάκη και Σόουζα η κατάσταση τους παρουσιάζει βελτίωση κάτι που επιβεβαίωσαν και οι δύο ποδοσφαιριστές στις δηλώσεις τους στο σαϊτ της ομάδας. «Είμαι πολύ καλύτερα, οι ενοχλήσεις έχουν υποχωρήσει και σήμερα έτρεξα χωρίς κανένα πρόβλημα. Εως την Πέμπτη θα προσπαθήσω να επιστρέψω στο κανονικό πρόγραμμα. Χρειάζεται προσοχή γιατί το πρόβλημα που μου έχει παρουσιασθεί στη κνήμη είναι «πονηρό»δήλωσε ο Μανόλης Μονιάκης ενώ από την πλευρά του ο Σόουζα επισήμανε : «Είμαι καλύτερα. Ετρεξαν δύο δεκάλεπτα, έβαλα πίεση, χωρίς να έχω ενοχλήσεις στο γόνατο, όπως πριν από μερικές ημέρες. Και αύριο το πρωί θα ακολουθήσω το ίδιο πρόγραμμα. Πιστεύω γρήγορα να επιστρέψω στο κανονικό πρόγραμμα».

Για την Τετάρτη υπάρχει διπλή προπόνηση πρωί (10π.μ) και απόγευμα (4μ.μ) για όλους τους ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook