Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες όπου ανακινήθηκε το θέμα οι άνθρωποι του Εργοτέλη να διέψευδαν τα περί συμφωνίας με τον Σέρζ Ντιέ όμως τα τελευταία 24ωρα το ενδιαφέρον της κρητικής ομάδας για τον παίκτη έχει αναθερμανθεί και είναι έντονο.

Ο Εργοτέλης λοιπόν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον 34χρονο μέσο από την Ακτή Ελεφαντοστού και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να κλείσει θετικά το θέμα της απόκτησης του πρώην ποδοσφαιριστή του Ηρακλή και της Καβάλας.

Ο Ντιέ αυτή την περίοδο βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του και είναι σε ανοικτή γραμμή με τους ανθρώπους του Εργοτέλη ενώ προσπαθεί παράλληλα να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα για την κρητική ομάδα μέσω κάποιων επαφών που έχει στην Ελλάδα.

Δυνατός αντίπαλος στην κούρσα για την απόκτηση του Ντιέ είναι για τον Εργοτέλη ο Λεβαδειακός που έχει καταθέσει καλύτερη οικονομική πρόταση στον 34χρονο ποδοσφαιριστή από αυτή της κρητικής ομάδας , αλλά ο Ντιέ φαίνεται να το σκέφτεται καθώς δεν έχει πάρει και τις καλύτερες συστάσεις για την ομάδα της Λειβαδιάς. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook