Σοβαρά ρήγματα στο στενό επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου προκαλούν οι τελευταίες εξελίξεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μέχρι τώρα γενική γραμματέας του πρωθυπουργικού γραφείου και ίσως η στενότερη συνεργάτιδα του κ. Παπανδρέου έχει βρεθεί εκτός των κρίσιμων συσκέψεων, στις οποίες δεν προσκαλείται πλέον – χαρακτηριστικό δείγμα η κρίσιμη σύσκεψη το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή.

Άλλοι συνεργάτες και έμπιστοι άνθρωποι του κ. Παπανδρέου, καθώς και κυβερνητικά στελέχη χρεώνουν στην κυρία Βάρτζελη σειρά κακών χειρισμών, ενώ της καταλογίζουν ότι έχει και κακές σχέσεις με υπουργούς και γενικά έχει δημιουργήσει ένα κλίμα καχυποψίας για τις κινήσεις της.

Άλλοι παράγοντες της καταλογίζουν ότι αποστασιοποιείται και με δική της επιλογής, καθώς «το καράβι βουλιάζει», όπως αναφέρουν.

Μεταξύ των άλλων, που της χρεώνουν πάντως είναι και η επιλογή και προώθηση του Ηλία Μόσιαλου στην κρίσιμη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, επιλογή, που αποδείχθηκε οδυνηρή για τον κ. Παπανδρέου – ο εν λόγω υπουργός Επικρατείας έσπευσε προ εβδομάδων να ενταχθεί σε εσωκομματική ομάδα, κατά παράβαση της πολιτικής και κομματικής δεοντολογίας, που τον ήθελε υπεράνω τέτοιων διεργασιών.

(protothema.gr)