Οι ληστές των δρόμων που έχουν γίνει εφιάλτης για τους οδηγούς φορτηγών, ξαναχτύπησαν με μια θεαματική επίθεση που μοιάζει βγαλμένη από κινηματογραφική ταινία! Η νέα ληστεία έγινε στα Αμπελάκια της Λάρισας, όπου ένας 62χρονος οδηγός φορτηγού ιδιοκτησίας της εταιρείας «Κυλινδρόμυλοι Χαλκιδικής» σταμάτησε για να ξεκουραστεί.

Ξαφνικά, δυο άγνωστοι με καλυμμένα τα πρόσωπα τους του επιτέθηκαν, τον τραυμάτισαν ελαφρά και τον ακινητοποίησαν με την απειλή ενός αεροβόλου πιστολιού. Στη συνέχεια, τον πέταξαν έξω από το φορτηγό και διέφυγαν με αυτό! Ο άτυχος φορτηγατζής ειδοποίησε με το κινητό του την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες στις πλαγιές του Κισσάβου για να εντοπίσει το κλεμμένο όχημα.

Όμως, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, οι κακοποιοί που κατευθύνθηκαν προς τα Τέμπη, εγκατέλειψαν το φορτηγό σε μια κλειστή στροφή πάνω στο δρόμο σε απόσταση τριών χιλιομέτρων και εξαφανίστηκαν, πιθανότατα με άλλο όχημα που είχαν αφήσει εκεί. Από την καμπίνα του φορτηγού, είχαν κάνει «φτερά» τα 4.500 ευρώ που είχε μαζί του ο 62χρονος οδηγός.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook