Η Αντωνία Καλλιμούκου φωτογραφίζεται για το περιοδικό ''Nitro'' όπως δεν την έχουμε ξαναδεί και σε συνέντευξη που έδωσε μιλά για την εμπειρία της στην τηλεόραση, την πασαρέλα, τα έδρανα του Πανεπιστημίου και τη συγγραφή. Δεν την ενδιαφέρει ο γάμος και σχετικά με τη δημιουργία οικογένειας τονίζει: ''Νιώθω ακόμα παιδί η ίδια, δεν είμαι έτοιμη''.

Στη συνέχεια τονίζει: ''Στην Ελλάδα θεωρείται κακό το να ασχολείσαι με πολλά, είναι σαν να μην ξέρεις την ταυτότητά σου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να βάλουμε ταυτότητα, τι είμαι, τι δηλώνω. Δηλώνω αυτά που νιώθω, αυτά που κάνω κι αυτά που εκφράζω. Είμαι όλα αυτά που κάνω, που αισθάνομαι και που εκπέμπω ως άνθρωπος. Δεν είμαι ούτε μοντέλο, ούτε συγγραφέας, ούτε οικονομολόγος ούτε πρωτάρα παρουσιάστρια ούτε μαθήτρια υποκριτικής - τίποτα δηλαδή, τίποτα μόνο. Είμαι όλα αυτά που κάνω και ο καθένας ας με κρίνει σε κάθε τομέα με βάση τη δουλειά μου.''

Δεν την επηρεάζει η γνώμη των άλλων...
''Πολλές φορές με ρωτούν ''πόσο εύκολο είναι να πείσεις τους άλλους ότι είσαι και κάτι άλλο εκτός από ωραία;''. Αλλά ποτέ δεν με ενδιέφερε αυτό το ζήτημα και ποτέ δεν είχα ανασφάλεια μήπως με παρεξηγήσουν οι άλλοι. Πάντα φρόντιζα να δείξω μέσα σε λίγα λεπτά το τι ακριβώς είμαι. Και δεν υπήρχε λόγος να ασχοληθώ με αυτούς που με σχολιάζουν πριν με μάθουν. Από τη γνώμη των άλλων δεν θα αφήσω ποτέ τίποτα να με επηρεάσει. Γιατί κανείς από αυτούς δεν θα έρθει να με σηκώσει ή να μου πει ''μπράβο''. Κανένας δεν θα πεινάσει μαζί μου, δε θα χαρεί μαζί μου, δε θα κλάψει μαζί μου.''.

Δες φωτογραφίες:

(Tlife)