Η διαφωνία της με το δημοψήφισμα και η «σκληρή» στάση που κράτησε απέναντι στον Γιώργο Παπανδρέου φαίνεται πως έφεραν την Εύα Καϊλή στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των ξένων ΜΜΕ.

Η οικονομικού ενδιαφέροντος ιστοσελίδα, Business Insider, φιλοξενεί συνέντευξη της κυρίας Καϊλή με εκτενή αναφορά στην πολιτική της πορεία και στον ρόλο που διαδραμάτισε στις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ με την «πολυπόθητη» παραίτηση του Γιώργου Παπανδρέου.

Η ίδια θεωρεί πως αυτοί που συμβούλεψαν τον πρώην Πρωθυπουργό να κάνει δημοψήφισμα τον ανάγκασαν να συμμετέχει σε ένα πείραμα μεγάλου ρίσκου που θα κατάστρεφε την ήδη εύθραυστη εμπιστοσύνη των πολιτών. Στην ίδια συνέντευξη παραθέτει τις απόψεις της για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας στην Ευρωζώνη λέγοντας πως αυτή και οι συνάδελφοί της θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για την πρόοδο της χώρας.

Η έγκυρη ιστοσέλιδα πλέκει το εγκώμιο της Εύας Καϊλή, κάνοντας λόγο για «την πιο δημοφιλής Ελληνίδα βουλευτή στον κόσμο» και για μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πολιτική παρουσία.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook