Για δεύτερη φορά συμμετείχε ο Δήμος Φαιστού στη συνάντηση ομάδας εργασίας «Ανάπτυξη Ορεινών Όγκων» του Περιφερειακού Συμβουλίου Καινοτομίας Κρήτης και του Πανεπιστημίου των Ορέων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, παρουσία του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν οι προτάσεις που θα κοινοποιηθούν προς τον Περιφερειάρχη Κρήτης και το Περιφερειακό Συμβούλιο Καινοτομίας Κρήτης για άμεση υλοποίηση, όπως έχει ζητηθεί από το Προεδρείο του ΠΣΚΚ με το έγγραφο του στις 2/11/2011.

Καίρια ήταν η παρέμβαση του Δήμου Φαιστού, στο πλαίσιο της οποίας τέθηκαν επί της ουσίας οι προοπτικές, οι δεσμεύσεις, αλλά και τα αναγκαία πρακτικά εργαλεία για την προώθηση της ανάπτυξης.

Ο Δήμος Φαιστού με εκπρόσωπο του εξέθεσε τις απόψεις του στην ομάδα εργασίας για την σημαντικότητα της φυσικής υπόστασης (παρουσίας) αλλά και του εθελοντισμού στις Δράσεις του Πανεπιστημίου, με δεδομένο πως η Διαχρονικότητα αλλά και η Ενημέρωση των πολιτών των ορεινών όγκων έχει μεγάλη σημασία ώστε να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή και διασύνδεση σε όλους του πυλώνες.

Ο Δήμος Φαιστού έκανε σαφές πως στηρίζει την εφαρμογή νέων τεχνολογιών αλλά πάντα με το σωστό ανθρώπινο υπόβαθρο, άποψη την οποία συμμερίστηκε και ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook