Τα πρώτα χρόνια ζωής ενός παιδιού περιλαμβάνουν συνήθως για τους γονείς τις πιο τρυφερές αναμνήσεις. Τις οποίες όμως ένα τροχαίο «έσβησε» από τη μνήμη της Jenny Crow, η οποία δε θυμάται ότι έχει γεννήσει δύο αγοράκια.

Η 37χρονη γυναίκα υπέστη εγκεφαλική βλάβη εξαιτίας ενός τροχαίου ατυχήματος το Σεπτέμβριο του 2009, λίγη ώρα αφότου παρέλαβε τα δύο της παιδιά από το σχολείο.

Σύμφωνα με άρθρο στο newsbeast.gr, η Jenny δεν έχει καθόλου αναμνήσεις από τα τελευταία 7 χρόνια της ζωής της, συμπεριλαμβανομένων αυτών της γέννησης του 6χρονου Harrison και του 5 ετών Jackson.

\"\"

Τώρα, μετά από 18 μήνες σε κέντρο αποκατάστασης, προσπαθεί να βάλει σε μια τάξη τη ζωή της, να αναρρώσει εντελώς από τους τραυματισμούς και να χτίζει μια… νέα ζωή μαζί με τα παιδιά της.

Ο πατέρας της είπε: «Η Jenny τα πηγαίνει αρκετά καλά, συγκριτικά με αυτό που έπαθε. Δε μπορεί να θυμηθεί τη γέννα των παιδιών, αλλά τα αγαπάει πάρα πολύ και προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της όσο πιο καλά μπορεί. Είμαστε ευγνώμονες που ζει. Δεν ξέρουμε αν θα επανακτήσει ποτέ πλήρως τη μνήμη της, αλλά εκείνη αντιμετωπίζει κάθε μέρα ξεχωριστά».

\"\"

Όταν συνέβη το τροχαίο η Jenny ήταν έγκυος. Τόσο εκείνη όσο και τα δύο της παιδιά εγκλωβίστηκαν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, όταν αυτό συγκρούστηκε με ένα λεωφορείο που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα.

Τα παιδιά δεν έπαθαν τίποτα, αλλά η μητέρα τους μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με δύο κατάγματα στους μηρούς και στο γοφό. Παρέμεινε σε κώμα για περίπου 3 εβδομάδες, και δυστυχώς έχασε το παιδί που κυοφορούσε.

\"\"

«Οι γιατροί ήταν πολύ ανήσυχοι γιατί δεν είχε ξυπνήσει από το κώμα την τέταρτη μέρα από το τροχαίο. Εμείς της μιλούσαμε συνέχεια, την παρακαλούσαμε να ξυπνήσει. Τελικά μετά από τρεις εβδομάδες άνοιξε τα μάτια της… Ήταν σπουδαία στιγμή. Τα πρώτα της λόγια σε μένα ήταν: “Σ’ αγαπώ”» είπε ο πατέρας της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook