Το απόλυτο σε τρία παιχνίδια έχει ο Εργοτέλης, οδηγώντας την κούρσα στη βαθμολογία της Α’ κατηγορίας γυναικών. Η ομάδα του Ζαφείρη Λατσούδη κέρδισε στο κρητικό ντέρμπι στη Σοχώρα με 3-0 τις Κρήσσες, «καθαρίζοντας» τη νίκη από το πρώτο μέρος.

Στο 12’ η Β. Κυδωνάκη με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για να πετύχει το 0-2 στο 34’ η πρώτη σκόρερ του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα, Ε. Τριβυζάκη, μετά από «ασσίστ» της Σιδηρά.

Στο 44’ τη… σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ξανά η Β. Κυδωνάκη, που με κεφαλιά μετά από κόρνερ της Σιδηρά έβαλε από νωρίς… τελεία στην αναμέτρηση.

Οι Κρήσσες είχαν διπλή ευκαιρία για να πετύχουν έστω ένα γκολ στο 57’ αλλά αρχικά η Ε. Δρακάκη και στη συνέχεια η Μαμαλάκη δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα.

Διαιτητής ήταν ο Μπερτάκης από τα Χανιά, με βοηθούς από τον ίδιο σύνδεσμο τον Μαρκετάκη και την Παναγέα.

Κρήσσες Ρεθύμνου (Παναγιώτης Αντωνιάδης): Παπουτσάκη, Λαζανάκη, Μαμαλάκη, Ξενοπούλου, Ψυλλάκη, Πιτσή, Ζτράβκοβιτς (90’ Μπερκάκη), Ε. Δρακάκη, Μαγγανά (46’ Φιτσοδασκαλάκη), Καψαλάκη, Δαφέρμου.

Εργοτέλης (Ζαφείρης Λατσούδης): Αποστολάκη, Σημαιάκη, Σηφάκη (52’ Γ. Τριβυζάκη), Συμεωνίδη, Μ. Κυδωνάκη, Κουνάλη, Β. Κυδωνάκη, Ξέρα, Ε. Τριβυζάκη (73’ Νικηταρά), Σιδηρά, Αραβιάκη (86’ Αγγελάκη).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook