Τα διάφορα βίντεο τα οποία επιδεικνύουν τις ικανότητες του HTML5 έχουν αρχίσει και κάνουν συχνή την εμφάνισή τους, ωστόσο πάντα υπάρχει χώρος για να μας εντυπωσιάσουν, μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ακόμα είναι στην πολύ αρχή του.  

Ένα από τα τελευταία, στο οποίο πραγματικά μπορείς να διακρίνεις τις δυνατότητές του, είναι το One Millionth Tower documentary, ένα project του National Film Board of Canada\’s Highrise. Το όλο βίντεο έχει διάρκεια κάτι περισσότερο από 6 λεπτά, αν επιλέξετε απλά να καθίσετε και να παρακολουθήσετε, αλλά τα πράγματα γίνονται αρκετά πιο ενδιαφέροντα αν  πραγματικά αξιολογήσετε το ντοκιμαντέρ από τεχνικής άποψης, μιας και το τρισδιάστατο περιβάλλον είναι βασισμένο σε WebGL.

Φυσικά, υπάρχουν και σκηνές από το making-of, ενώ το NFB έχει κάνει ακόμη και τον πηγαίο κώδικα διαθέσιμο για όλους εκείνους που θέλουν να το μελετήσουν βαθύτερα. Δείτε το βίντεο και πραγματικά αξίζει σε fullscreen!

Επικεφαλής στο παρελθόν το διάλειμμα για το ρυμουλκούμενο, και χτύπησε το σύνδεσμο πηγής κάτω για να δείτε το πλήρες πράγμα για τον εαυτό σας – Θα συνιστούσαμε να αλλάζουν το πρόγραμμα περιήγησης σε λειτουργία πλήρους οθόνης για την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

(proho.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook