Έζησε 69 χρόνια ως Ντόναλντ. Στα 74 της σήμερα η Ντόνα πλέον είναι ευτυχής που δεν χρειάζεται να κρύβει τη γυναικεία της φύση μέσα σε ένα ανδρικό κορμί και απολαμβάνει την παρέα των υπόλοιπων γυναικών στο χωριό όπου μένει, στη Βρετανία.

Η Ντόνα είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία άνθρωπος στη χώρα που έκανε εγχείρηση πλήρους αλλαγής φύλου.

«Το να γνωρίζω πως θα πεθάνω σαν κανονική γυναίκα με ανακουφίζει πολύ, λέει η ίδια. 

Καθώς μάλιστα ως γυναίκα δεν είχε καμία σεξουαλική εμπειρία, η Ντόνα έχει βάλει τώρα στόχο να βρει ένα σύντροφο για να γεράσει μαζί του, έναν άνδρα κατά προτίμηση μικρότερό της, όπως λέει, έναν «κ. Τέλειο».

Το μεγάλο και βασανιστικό ταξίδι της Ντόνα στη θηλυκότητα είχε αρχίσει από την παιδική της ηλικία, τότε που ως Ντόναλντ Μπόντσγουορθ απολάμβανε περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο να φορά τα ψηλοτάκουνα της μαμάς της. «Μου άρεσε και να βάφομαι», θυμάται η Ντόνα, «αλλά αυτό προκαλούσε μεγάλη αναστάτωση στο σπίτι».

«Οι γονείς μου ήταν τρομοκρατημένοι», προσθέτει, «τους έλεγα συχνά πως θα ήθελα να μην κοριτσάκι κι εκείνοι μου απαντούσαν \”μη λες χαζομάρες\”».

Μέχρι την εφηβεία της η Ντόνα είχε γίνει θύμα σχολικού εκφοβισμού πολλές φορές και είχε λίγους φίλους καθώς την κορόιδευαν τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια.

Έπρεπε να φτάσει ο Ιούνιος του 2006 για να υποβληθεί στην πεντάωρη επέμβαση που τόσο ήθελε από μικρή. Οι γιατροί αφαίρεσαν το πέος και τους όρχεις και η Ντόνα απέκτησε κόλπο. «Θυμάμαι τη νοσοκόμα να με ξυπνά λέγοντας \”είσαι μία δεσποινίς τώρα\” κι εγώ αμέσως έβαλα το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια μου. Ένιωθα σαν να έχω ξαναγεννηθεί, ήταν η αρχή μιας καινούριας ζωής».

Δείτε τις φωτογραφίες

\"\" \"\"

(newsbeast)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook