Έπειτα από συνεργασία της Δημοτικής Αρχής Μινώα Πεδιάδας με τη διοίκηση της ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου Α.Ε. θα ξεκινήσουν στις 16 Νοεμβρίου δρομολόγια των ΚΤΕΛ που θα συνδέσουν ενδοδημοτικά τα διοικητικά κέντρα Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Θραψανού του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. Πρόκειται για μια σημαντική απόφαση, καθώς μέχρι σήμερα δεν υπήρχε ενδοδημοτική σύνδεση των οικισμών του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Συγκεκριμένα, τα δρομολόγια που θα πραγματοποιούνται είναι:

• Κάθε Τετάρτη από τις 16-11-2011 στις 8:15π.μ. θα πραγματοποιείται το δρομολόγιο Αρκαλοχώρι – Θραψανό – Καστέλλι με επιστροφή στη 1:00μ.μ. από Καστέλλι για Θραψανό – Αρκαλοχώρι.

• Κάθε Σάββατο από τις 19-11-2011 στις 6:30π.μ. θα πραγματοποιείται το δρομολόγιο Λύττος – Αμαργιανό – Μαθιά – Γεράκι – Καστέλλι – Θραψανό – Αρκαλοχώρι με επιστροφή στη 1:00μ.μ. από Αρκαλοχώρι για Θραψανό – Καστέλλι – Γεράκι – Μαθιά – Αμαργιανό – Λύττο.

Πρόκειται για τα πρώτα δρομολόγια ενδοδημοτικής σύνδεσης στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας με προοπτική να αυξηθούν στο μέλλον, καλύπτοντας ευρύτερες ανάγκες της περιοχής του Δήμου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook