Ο σοβαρός τραυματισμός του Ρομάνο στη μεσαία γραμμή αλλά και το γεγονός ότι οι Τζούνιορ, Μπέτο και Ολίσε δεν δείχνουν την ίδια καλή αγωνιστική εικόνα με πέρυσι έχουν βάλει σε μεταγραφικές αναζητήσεις τον Εργοτέλη εν όψει Ιανουαρίου.

Στην κρητική ομάδα έχουν αποφασίσει ότι θα πάρουν δύο παίκτες για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και ήδη έχουν αρχίζει να παρακολουθούν υποψήφιους παίκτες που τους έχουν προταθεί.

Ένας εξ αυτών η ο πρώτος καλύτερα εξ αυτών είναι ο 29χρονος Κροάτης μέσος Γιόζιπ Μιλάρντοβιτς που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του Κροατικού πρωταθλήματος με την φανέλα της Σλάβεν Μπέλουπο.

Για χάρη του Μιλάρντοβιτς βρέθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στην Κροατία άνθρωπος του Εργοτέλη προκειμένου να τον παρακολουθήσει από κοντά στην αναμέτρηση Σλάβεν Μπέλουπο – Ριέκα (1-0) και να διαπιστώσει αν οι καλές συστάσεις που συνοδεύουν τον παίκτη είναι αληθινές. Ο Μιλάρντοβιτς αγωνίστηκε για 56 λεπτά στην αναμέτρηση , ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Εκτός από την Σλάβεν Μπέλουπο ο Μιλάρντοβιτς έχει αγωνιστεί επίσης στην Κροατία με τις Όσιγιεκ και Σιμπάλια, ενώ φέτος μετράει 13 συμμετοχές με την ομάδα του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook