Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα, 14.11.2011 ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου “Επιμελητηριακή Ανανέωση” κ. Μανόλης Αλιφιεράκης.

Σε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε ο κ. Αλιφιεράκης , παρουσίασε το πρόγραμμα της παράταξης του , ενόψει των Επιμελητηριακών εκλογών στις 3, 4, & 5 Δεκεμβρίου .

Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων ως προς την δύσκολη οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στις μέρες μας και στο πως οι δυο φορείς μπορούν να συμβάλουν εποικοδομητικά ,με την συνεργασία τους στο να βοηθήσουν τις τοπικές επιχειρήσεις.

Ο κ. Αλιφιεράκης παρουσίασε τους στόχους του , για συνεργασία με όλους τους τοπικούς φορείς μια και με τις δεδομένες συγκυρίες η συνεργασία όλων των τοπικών φορέων είναι απαραίτητη.

Δέσμευση των κ. Αρναουτάκη και Αλιφιεράκη , υπήρξε η μελλοντική συνεργασία των φορέων τους με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα στην ανάπτυξη του τόπου και την ευημερία των επιχειρήσεων σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook